Stort feriehus til 18 personer i Søndervig med 2 separate ferieboliger

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1083
18 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at tage hele familien eller alle vennerne med på ferie? Så er dette store sommerhus på Hvidbjergvej 2 den helt ideelle ferieadresse til jer! Den unikke feriebolig råder over mange kvadratmeter og byder på plads til 18 personer og op til 2 hunde. Blandt sommerhusets højdepunkter finder I både et aktivitetsrum, en sauna og en helt unik udestue.

Plads til 18 personer og 2 hunde – og stadig med mulighed for privatliv

Det store sommerhus rummer plads til helt op til 18 personer fordelt på 9 soveværelser. Ferieboligen består af et hovedhus og 2 separate ferielejligheder, så I stadig har mulighed for at trække jer tilbage, hvis I trænger til en stille stund, selv om I er på ferie med hele den store flok.

I hovedhuset finder I masser af plads til at samles om madlavningen, arrangere en hyggelig spilaften eller planlægge morgendagens udflugter rundt om spisebordet. Er I flere familier af sted, og har I forskellige planer med ferien, er det også muligt at trække sig tilbage i en af de separate ferielejligheder, der begge er fuldt udstyret med køkken og stue.

Hovedhuset rummer 2 af feriehusets soveværelser, mens de separate ferielejligheder rummer henholdsvis 3 og 4 soveværelser. Hver ferielejlighed er desuden udstyret med eget badeværelse og vaskemaskine, og hovedhuset har 2 badeværelser samt vaskemaskine.

Fra et af hovedhusets badeværelser er der indgang til en lækker sauna, hvor I kan slappe af og få varmen igen efter en forfriskende dag ved Vesterhavet.

Aktivitetsrum med airhockey og unik udestue i haven

Den ene ferielejlighed danner ramme om et af ferieboligens højdepunkter: Det er nemlig indrettet med et aktivitetsrum med airhockey. Her kan I udfordre hele flokken på kryds og tværs, og måske skal der lægges an til en spændende turnering i løbet af ferien?

I haven står en arkitektonisk perle i form af udestuen. Udestuen er bygget op som en glaspyramide og er indrettet med gode loungemøbler, så I kan sætte jer godt til rette og nyde omgivelserne, selv når det regner, eller temperaturerne bliver køligere. Som en ekstra bonus er udestuen indrettet med en indbygget mikroovn, så I nemt kan lave jer en varm kop kakao på en kølig eller regnfuld eftermiddag.

Centralt beliggende sommerhus i Søndervig kun ti minutters gang fra stranden

Det store feriehus på Hvidbjergvej 2 har en god beliggenhed omtrent et kvarters gang væk fra Søndervigs centrum. Der er altså ikke langt til de små caféer og restauranter, ligesom I hurtigt kan klare dagens indkøb hos den lokale købmand. Søndervigs populære strand ligger desuden kun ti minutters gang fra feriehuset, og en gåtur langs vandet er forfriskende hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1083

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit super Einrichtung Prima für 3 Familien. Jedes Haus verfügt über eine gut ausgestattete Küche. Haupthaus bietet ein tolles großes Sofa für viele Personen. Bequeme Betten und alles sehr geräumig. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Im Außenbereich gute Sitzmöglichkeiten. Wir würden das Haus sofort wieder buchen (bei 3 Familien).

DE
D.
sagde , Deutschland

Haupthaus: tolle Sofaecke für viele Menschen;
gepflegtes und individuelles Haus – sehr zu empfehlen für große Familien, die mit mehreren Generationen Urlaub machen oder für drei befreundete Familien

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein optimales Ferienhaus für einen Urlaub im erweitertem Familien- oder Freundeskreis. Unterteilt in drei Einzelhäusern bietet das Haupthaus am Tage ausreichend Platz für ca. 15 Personen, während die anderen Häuser optimale Rückzugs-, Wasch- und Schlafmöglichkeiten bieten. Die einzelnen Häuser sind nicht miteinander verbunden, sodass hier auch kein „Querverkehr“ entsteht. G Gekocht werden kann außerdem in den allen Häusern. Jedes der Häuser bietet eine vollausgestattete Küche.
Die Nähe zum Holmsland Klitvej (Hautverkehrsweg) ist im Übrigen vollkommen unproblematisch. Die Fenster sind nahezu schalldicht. Ohnehin weisen lediglich zwei Schlafräume in diese Richtung. Im Innen- wie auch im Außenbereich bleibt kaum ein Wunsch offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:9
Bolig-/Grundareal:500 / 3.233
Renoveret / Byggeår:2018 / 1802

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

9 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...