Sommerhus i Søndervig kun få minutters gang fra strand og centrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Sletten 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1099
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus i Søndervig er det perfekte valg til den lille familie eller kæresteparret, der gerne vil holde ferie tæt på alting. Det renoverede (2021) sommerhus til 4 personer har en skøn – både strandnær og central – beliggenhed med det brusende Vesterhav kun 200 meter væk og Søndervigs hyggelige bymidte 300 meter væk. Her kan hundene også komme med på ferie.

Bo få minutters gang fra Søndervigs centrum og den skønne strand

Sletten 14 er en fænomenal ferieadresse til jer, der gerne vil have både by og hav lige uden for døren. Inden for en kort radius har I både Søndervigs centrum og den kilometerlange sandstrand, og en badetur i de blå bølger eller en osetur i Søndervigs hyggelige forretninger er kun et par minutter på gåben væk.

Det er ikke svært at se, hvorfor Søndervigs strand hører til i toppen af listen over Danmarks bedste strande, og den tilhørende ferieby inviterer både til shopping og frokostbesøg på en af de små spisesteder. Det store bowlingcenter Beach Bowl huser desuden aktiviteter for både store og små med både bowling, tennis, fitness, minigolf og segway-kørsel.

Renoveret sommerhus til 4 personer med brændeovn og lukket terrasse

Det hyggelige sommerhus har i 2021 gennemgået en renovering, og I vil hurtigt falde til i de lyse og venlige omgivelser. I det åbne køkkenalrum med stue er der lagt op til masser af samvær og afslapning med brændeovnens knitrende ild som stemningssætter.

Der bliver desuden god tid til at komme ned i gear og lade batterierne op; feriehuset er nemlig både udstyret med opvaskemaskine i køkkenet og vaskemaskine på badeværelset.

Fra stuen og det ene af feriehusets soveværelser er der udgang til en stor lukket og delvist overdækket terrasse, hvor I kan nyde de gode solskinsdage og den friske, vestjyske luft i fulde drag.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1099

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Ferienhaus sehr gut gefallen, es ist gemütlich eingerichtet und war sehr sauber.
Ein ganz bisschen störte der sehr große Esstisch mit sechs Stühlen… er ist für sechs Personen aber das Haus ist nur für vier Personen buchbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes gepflegtes Ferienhaus, die Beschreibung, die man von Esmark erhält ist sehr ausführlich, ob Internet oder Fernsehen,alles ist sehr genau beschrieben. Somit entstehen keine Probleme. Die Küche ist komplett, wirkt sehr sauber und gepflegt, das Bad auch. Wir waren begeistert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sonne von morgens bis abends auf der Terrasse. Sehr geschmackvoll eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 400
Renoveret / Byggeår:2021 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...