Skønt feriehus i Søndervig med sauna, spa og ugenerede terrasser

4
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 26, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1122
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en dejlig ferie i det vestjyske, kunne sommerhuset på Jens Jensens Vej 26 bestemt være en mulighed. Sommerhuset har både spa og sauna og rummer plads til 6 personer.  Hunden er også velkommen her! Sommerhuset ligger på en godt 3000m2 stor naturgrund i grønne omgivelser, totalt omgivet af træer. Der er virkelig dømt sommerhusstemning i feriehuset her, som er omgivet af store nybyggede terrasser, hvor I virkelig kan få slappet af og lade batterierne op.  

Lyst og dejligt sommerhus med brændeovn, spa og sauna

Sommerhuset er blevet renoveret i 2021, fremstår lyst og pænt og oser af sommerhusstemning og hygge, så snart man træder ind ad døren. Det er beklædt med hvide træpaneler og lofter og smukke trægulve. Indenfor er der et nyere køkken i åben forbindelse med stuen og med direkte udgang til den dejlige terrasse. På køligere dage sørger både brændeovnen i stuen og varmepumpen for, at I ikke fryser om fødderne. Der er gratis internet, fladskærms tv og Chromecast i feriehuset.

Sommerhuset har 3 soverum, hvoraf de 2 er med dobbeltsenge. Der er 2 lækre badeværelser med moderne hjælpemidler som tørretumbler og vaskemaskine. Fra det ene badeværelse har I adgang til sommerhusets sauna og spa, som giver en følelse af wellness og afslapning på ferien.   

Skønne ugenerte terrasser

Sommerhuset på Jens Jensens Vej 26 ligger midt inde mellem træerne, og et af sommerhusets highlights er de skønne terrasser, der omgiver sommerhuset. Her findes både havemøbler, solvogne og grill, og her kan I sætte jer med en god bog og lidt koldt at drikke og suge solens stråler til jer. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag i den lune aftensol, imens børnene leger i gyngestativet. Feriehuset har desuden en god stor indkørsel, hvor der er rigelig plads til flere biler, hvis I har vennerne med på sommerferie.

Få minutter fra Søndervig og Vesterhavet

Fra sommerhuset er der kun 800 meter til det brusende Vesterhav, og her er det oplagt at nyde en gåtur langs stranden i det fine, hvide sand.

Beliggenheden på Jens Jensens Vej 26 er et perfekt udgangspunkt til udflugter. I har den livlige badeby Søndervig få minutters kørsel fra sommerhuset, og her finder I dagligvarer og diverse butikker samt restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1122

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine schöne Lage, ist strandnah und von Grün umgeben. Die Aussenanlage des Hauses ist wunderschön aber leider etwas ungepflegt. Der Innenbereich ist sehr wohnlich und gemütlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haben uns sofort wohl gefühlt. Haus ist sehr sauber und gut ausgestattet.Das Gästehaus war für uns als Großeltern ein toller Rückzugsort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Haus mit allen Annehmlichkeiten

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 2.980
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (185 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...