Skøn ferielejlighed med spa og sauna i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 F1, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1275
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Badevej 20 F1 i Søndervig kan du holde en skøn ferie med din partner eller lille familie, for her er der nemlig plads til op til 4 personer. I den skønne ferielejlighed kan I glæde jer til at blive forkælet med masser af ferieafslapning i spaen og saunaen. Fra ferielejligheden har I blot 250 meter til stranden og til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Har I en hund, er I også velkomne til at tage den med på jeres ferie i ferielejligheden.

Lys indretning, spa og sauna

Ferielejligheden på Badevej 20 F1 i Søndervig rummer en lys indretning, som I helt sikkert kommer til at føle jer godt tilpas i. I ferielejligheden er alrummet hjertet, der danner rammen om mange hyggelige feriestunder i løbet af ferien. Her sørger brændeovnens knitren for, at feriestemningen bliver fuldendt.

I ferielejligheden kan I se frem til at nyde masser af afslapning, så I kan komme helt ned i gear. På badeværelset venter jer en skøn spa, hvor I kan læne jer godt tilbage i det boblende vand. Desuden kan I også træde ind i den dejlige sauna, hvor I kan nyde nogle afslappende stunder i varmen.

Den 90 kvadratmeter store ferielejlighed er indrettet i 2 plan, og her venter jer 2 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i. Jeres feriemorgener starter uden kø, da der både er et badeværelse og et gæstetoilet i ferielejligheden.

Dejlig terrasse og kun 250 meter til stranden

Udendørs har I en dejlig terrasse, hvor der både venter jer havemøbler og liggestole, som I kan sætte jer godt til rette i, mens I nyder ferien og solen. På terrassen kan I desuden tilberede jeres aftensmad på gasgrillen og nyde aftenen med lyden af bølgernes brusen i baggrunden.

Vesterhavet ligger kun 250 meter væk, og derfor vil I også hurtigt kunne gå dertil. Her kan I opleve de smukke, brede sandstrande, hvor I kan gå lange ture, og de brusende bølger, der inviterer til friske dukkerter på varme sommerdage.

Bo centralt i Søndervig

Jeres ferielejlighed på Badevej 20 F1 ligger centralt i Søndervig, og herfra er der ikke langt til de mange ting, som byen byder på. I Søndervig kan I blandt andet shoppe i butikker, spise hos spisestederne og købe ind i byens supermarked og specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1275

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön. Genau wie beschrieben. Klein aber sehr gemütlich. Wir haben die Saune und den Whirlpool sehr genossen und abends konnte man entspannt vor dem Ofen den Tag ausklingen lassen. Die Küche ist sehr modern uns super ausgestattet. Kochen ist kein Problem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne, saubere und moderne Ferienwohnung in einer attraktiven Lage mit Nähe zum wunderschönen Strand und der lokalen Infrastruktur. Die Aufteilung der Wohnung ist prima mit 2 Schlafräumen im DG, Wohnen, Kochen+ Essen und Bad/sep. WC im EG. Die Ausstattung sehr umfänglich, es fehlte uns an nichts.
Leider liegt die Ausrichtung der Wohnung und Terrasse zu Parkplatz und Durchgangsstraße, so dass man in der Regel statt in die Dünen auf Autos schaut.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt, hyggeligt og rent hus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 148
Renoveret / Byggeår:2019 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...