Femstjernet poolhus med sauna, spa og solcelleanlæg

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 8, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1372
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette luksuriøse og smukt indrettede poolhus på Sand Holms Vej 8, som er nyopført i 2022, har masser af plads til 10 personer. Også jeres 2 hunde er velkomne her. Det superlækre og nye sommerhus indeholder både sauna, boblebad, udendørs bruser og opladningsfaciliteter til elbilen.

Fantastisk, rummeligt poolhus med masser af plads og komfort

Er I på udkig efter et sommerhus, hvor I kan forkæle jer selv, og hvor der er masser af plads til børnene, så tag endelig et nærmere kig på poolhuset på Sand Holms Vej 8. Sommerhuset er på 180 m2 og ligger kun 400 meter fra havet. Her er alt, hvad der skal til for at holde en dejlig ferie ved Vestkysten.

Et af husets højdepunkter er helt sikkert poolområdet og poolen med svømmetræner. Det er også her, I finder husets boblebad. Her kan I slappe af og bade uanset vejret! Der er også en sauna, hvor I kan varme jer og bare slappe af og fordybe jer. Derudover er der både billard, dart, trampolin og beachvolley bane, så underholdningen på ferien er sikret.  

Selve huset fordeler sig på 4 soverum, hvor de 2 rum har dobbeltsenge. Der er to hemse ovenover værelserne længst væk fra poolen, hvor der er mulighed for at sove på den ene, og den anden er et teenager-rum. Der er alle de nødvendige moderne faciliteter, der skal til for at lette feriens gøremål, såsom vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Endvidere finder I også et ekstra vinkøleskab, et geotermisk varmesystem og et gratis fibernet. I køkkenet er der en kombiovn og et køleskab på 319 L. Poolhuset er desuden opført med 3 lags lavenergiruder, ventilationsanlæg og jordvarme, foruden at have solceller. Solcellerne er med til at nedbringe energiudgifterne for lejen af sommerhuset. 

Delvis overdækket terrasse med udebruser

Der er en skøn, delvist overdækket lukket terrasse med udebruser. Her kan I forfriske jer efter en dag i solen eller skylle sandet af fødderne efter en lang gåtur på stranden. På terrassen står også havemøbler, terrassevarmer og gasgrill til fri afbenyttelse. Her kan I tilberede jer en lækker middag. For børnene er der både sandkasse og en gynge.

Hvis I har elbil, kan I oplade den direkte fra ladestationen ved huset. Gynge og sandkasse er også til rådighed, og vil helt sikkert vække stor glæde hos de mindste.

Kort til Vesterhavet og Søndervigs centrum

Søndervig er kendt som en populær og livlig badeby; især om sommeren – så I kommer ikke til at kede jer her. I finder gode indkøbsmuligheder og en af Danmarks smukkeste strande! Uanset årstiden er det værd at tage til den danske vestkyst – hav, vind, høje klitter og en tilsyneladende uendelig vidde præger naturen!

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1372

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war top! Selbst bei einer Woche Regen, so wie es bei uns leider der Fall war, grandios!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus, was keine Wünsche offenen lässt.
Im Aussenbereich ist reichlich Platz und bietet Aktivitäten für jedermann. Beachvolleyball, Trampolin, Schaukel, Rutsche und ein Sandkasten, sowie eine große Feuerstelle die zum Marshmallows oder Stockbrot machen einladen. Auch ist eine Aussendusche vorhanden sowie ein großer Grill.
Für die eher ungemütlichen Tage bietet ein separater Spielbereich mit Dart, Billard, Tischtennis ausgiebig Abwechslung.
Der Wohn.- u. Essbereich mit offener Küche, lädt zum gemeinsamen Kochen ein und eignet sich bestens für erlebnisreiche Dinner mit der ganzen Familie.
Das absolute Highlight ist der im Haus integrierte Poolbereich mit Sauna und Whirlpool sowie separaten Badezimmer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus lässt keine Wünsche offen,
wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

Eine sehr gemütliche und tolle Atmosphere im ganzen Haus.

Grade im Badebereich ist die Einsicht von der Straße möglich, da wir im Februar da waren,
hat uns das jedoch nicht gestört.

Für Feriengäste die ganz für sich sein wollen vielleicht nicht die richtige Wahl.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.318
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (212 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...