Arkitekttegnet feriehus med god udsigt, sauna og 100 meter til havet

4
icon
icon
icon
icon

Anders Juhls Vej 25, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1150
2 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette fantastiske sommerhus til 2 personer får I en af Søndervigs absolut bedste beliggenheder. Der er en skøn udsigt over klitterne og kun 100 meter til stranden Vesterhavet. Desuden er feriehuset udstyret med en hyggelig brændeovn og sauna til de kolde dage.

Hyggeligt indrettet sommerhus midt i den vestjyske natur med udsigt over smukt klitlandskab

Når I træder ind i sommerhusets hyggelige køkken og stue, vil I blive mødt af den mest utrolige udsigt over det smukke klitlandskab. Uanset hvilket vindue I kigger ud af, vil I have mulighed for at se mod enten hav eller fjord. Derudover rummer sommerhuset en skøn brændeovn, hvor I kan varme jer på de kolde feriedage.

I sommerhusets kælder er der indrettet en hyggelig sauna, hvor I uden tvivl kan læne jer tilbage holde en ”wellness-eftermiddag”. Feriehuset er naturligvis udstyret med lynhurtigt fiberbredbånd, så I kan ”streame” på jeres medbragte elektronik, hvis ferievejret viser sig fra sin våde side.

Skøn sydvestvendt terrasse 

Sommerhuset rummer en skøn terrasse mod sydvest, og I har derfor altid mulighed for at finde en solstråle – uanset om det er til morgenkaffen eller aftensmaden. I vil utvivlsomt bruge mange timer på terrassen, da det er her, man bliver klar over, at man befinder sig på en af de bedste beliggenheder i Søndervig.

På de lange eftermiddage er det nærliggende at kravle op på en af feriehusets liggestole, hvor I rigtig kan nyde ferien. Efter et godt aftenmåltid tilberedt på sommerhusets grill, er det et ”must” at nyde Danmarks måske flotteste solnedgang – og måske et koldt glas rosé i anledningen af ferie.

Feriehus tæt på indkøb og kun 100 meter fra havet

Med adresse på Anders Juhls Vej 25 får I det bedste, den vestjyske natur har at tilbyde. Smukt klitlandskab med kun 100 meter til Vesterhavet samt brede sandstrande. Beliggenheden er perfekt, hvis man vil nuppe en svømmetur eller bare nyde en gåtur på stranden.

I finder nærmeste indkøbsmulighed i Søndervig, hvilket nemt kan klares på cykel eller gåben. Der er mulighed for både at handle i supermarked og i specialbutikker. Derudover byder Søndervig også på et væld af restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1150

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage in den Dünen! Das Haus ist klein aber geschickt gebaut und eingerichtet, für Zwei absolut ausreichend. Alles in Ordnung, nicht ganz modern aber das ist Geschmackssache.

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, aber Oho! Mein erster Gedanke: WOW!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ideal für zwei Personen die Entspannung pur suchen und nahe am Strand sein wollen.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:55 / 20.000
Renoveret / Byggeår:2016 / 2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...