Hyggeligt sommerhus med brændeovn og egen petanquebane

3
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1152
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige feriehus er I ikke tvivl om, at der er ferie på menuen. Sommerhuset emmer af den helt rigtige feriestemning og er perfekt til afslapning foran brændeovnen med en god bog eller en kop kaffe. Desuden er der en petanquebane, så der er rig mulighed for at finde feriens store petanque-mester.

Sommerhus med brændeovn og masser af feriestemning

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, og der er helt sikkert garanti for hygge. Den store kombinerede køkken, stue– og spiseafdeling er perfekt til socialt samvær. Her kan man følge med i madlavningen, samtidig med at der hygges med et spil Ludo. Sommerhuset er fordelt på 3 soverum hvorafdet ene har dobbeltseng, og et værelse har 2 x 90 senge, mens det sidste har en slags køjeseng, som er egnet til mindre børn. 

Feriehuset er desuden udstyret med en god brændeovn. Det er perfekt at kunne nyde hyggen fra flammerne, samtidig med at I kan varme jer, hvis vestenvinden har vist tænder. Derudover rummer sommerhuset selvfølgelig en opvaskemaskine, så I ikke skal bruge ferien på at vaske op.

Feriehus med solrig terrasse og petanquebane

Ikke mange sommerhuse har deres helt egen petanquebane, men det får I her ved sommerhuset nær Søndervig. Det er den perfekte aktivitet for hele familien, og der er utvivlsomt lagt i kakkelovnen til at finde en vinder af en petanque-turnering – og ikke mindst hvem, der skal have håneretten.

Når petanque-turneringen er veloverstået, kan I med fordel bevæge jer hen på sommerhusets sydvendte terrasse. Her kan I finde en solstråle på en af liggestolene det meste af dagen. Derudover kan kravle i skygge og læ, hvis det skulle blæse, da terrassen både er overdækket og afskærmet.

Nyd ferien i smuk vestjysk natur

Sommerhusets adresse på Wolle Friks Vej 9 byder på smukke naturoplevelser helt tæt på. Der er ikke langt til Vesterhavet, hvor I kan bade og gå lange ture, og heller ikke langt til gode stisystemer i smukt hede– og klitlandskab.

Nærmeste indkøb findes i feriebyen Søndervig, hvor der både kan handles i supermarked og i diverse specialbutikker. I har heller ikke langt til havnebyen Hvide Sande, hvor I kan opleve industrihavnen samt caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1152

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes älteres gemütliches Ferienhaus, das weit genug von den Nachbarn entfernt etwas versteckt einen ungestörten Urlaub ermöglicht. Strandbesuche sind mit dem Fagrrad problemlos möglichSoverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...