Lyst sommerhus tæt på både strand og Søndervig centrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Anders Juhls Vej 17, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1155
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er du til en ferie i rolige omgivelser, hvor der ikke er langt til den nærmeste strand? Så er dette skønne og indbydende sommerhus med mange flotte og lækre detaljer helt sikkert noget for dig! Et sommerhus der kun ligger 350 meter fra stranden, og som indbyder til afslapning, hygge og kvalitetstid med familien.

Sommerhus tæt på både strand og Søndervig centrum

På en stille stikvej med adressen Anders Juhls vej 17 ligger dette lyse og romantisk indrettet træsommerhus, der oser af ægte sommerhusstemning. Sommerhuset befinder sig blot 350 meter fra hav og strand, og det kræver også kun en kort gåtur for at komme til Søndervig centrum. Dette sommerhus indbyder derfor til lange spadsereture langs det brusende hav eller en tur ind til byen, hvor ekstra oplevelser venter.

Lyse omgivelser skaber hyggelig atmosfære

Indretningen gennem hele sommerhuset er lyst og indbydende med et yderst stilfuldt præg. I stuen er der store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald. Sommerhusets hjerte er det store alrum, hvor loft til kip og brændeovnen tilsammen skaber en hyggelig atmosfære. Det er her hele familien samles og kan nyde kvalitetstid over et spil brætspil.

Sommerhuset er indrettet med to gode soveværelser samt en hems med dobbeltseng. I sommerhuset finder I også et lyst og lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv. Og hvis en i familien spiller klaver, står der i stuen et klaver, I frit kan benytte.

Sommerhus placeret på en ugeneret grund med to terrasser

Fra stuen er der direkte udgang til den store lukket sydvendte terrasse. Her kan I nyde jeres morgenkaffe, og senere på dagen kan I sidde godt i læ på den vestvendte, lukkede terrasse med en god bog. Ellers kan I tænde op for grillen og nyde eftermiddags- eller aftensolen.

Sommerhuset ligger yderligere på en dejlig, ugenert grund i et roligt og attraktivt ferieområde i Søndervig. Fra sommerhuset har I rig mulighed for at komme ud og opleve den vestjyske natur, idet området omkring sommerhuset indbyder til dejlige gåture.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1155

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemüliches gut gelegenes Ferienhaus für erholsame Tage

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein nicht sehr großes aber schön und ruhig gelegenes Haus – der Zustand ist OK bis gut. Es fehlt nach unserer Ansicht eine Microwelle und der "historische" TV im Zwischenzimmer ist nicht zu verwenden – der LCD TV im Wohnzimmer ist nicht groß aber in Ordnung. Internet ist über einen WLAN Funk-Router verfügbar, der ans Handynetz (G4 oder G5) angeschlossen ist – die Bandbreite und Verfügbarkeit waren gut. Für 3-4 Personen ein schönes Haus, das wir empfehlen können, da der Weg zu den zum Meer sehr kurz und der Supermarkt trotzdem fußläufig erreichbar ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gepflegt, geräumig und gemütlich

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.980
Renoveret / Byggeår:2006 / 1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...