Lyst og hyggeligt sommerhus med sauna kun 500 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 398, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1157
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en læfyldt naturgrund tæt på Søndervigs centrum ligger dette lyse og hyggelige sommerhus på Nordsøvej 398. Sommerhuset står klar til 6 personer, der kan holde en dejlig og velfortjent ferie kun 500 meter fra Vesterhavet og stranden. Og afslapning kommer I ikke til at mangle; sommerhuset har nemlig en dejlig sauna.

Lys indretning med gode møbler – badeværelse med sauna

I sommerhuset på Nordsøvej 398 i Søndervig vil I straks føle jer godt tilpas. Feriehuset er med sine hvide vægge og fantastiske lysindfald dejligt lyst og indbydende. Det skaber en virkelig skøn atmosfære for jer at holde jeres ferie i.

Sommerhuset er stort og rummeligt, og her vil alle 6 feriegæster finde sig godt til rette. Den store opholdsstue danner rammen om mange hyggelige feriestunder sammen for hele familien med god mad, sjove spil og gode film. Komfortable sofaer og lænestole står klar, hvor I rigtig kan læne jer tilbage og nyde ferien. Brændeovnen sætter prikken over i’et for hyggen og feriestemningen.

Til feriens 6 gæster står 3 soveværelser klar, hvor I kan sove godt og blive veludhvilede til feriens mange gode oplevelser. Desuden er der 1 badeværelse, hvorfra der også er adgang til sommerhusets sauna – her er der virkelig god mulighed for ekstra forkælelse og afslapning.

Delvist overdækket terrasse – have med sandkasse og gynger

På sommerhusets syd- og vestside løber en åben terrasse, der er delvist overdækket. Her er der rig mulighed for at finde et godt spot i solen, hvor I kan nyde de varme solstråler – og vil I hellere sidde i skygge, kan I søge ind under den overdækkede del af terrassen. Både liggestole og havemøbler står til rådighed, så I ikke mangler noget på de varme feriedage.

I haven er der både en sandkasse og gynger klar, som uden tvivl vil bringe stor glæde hos feriens yngste gæster. Dagen lang kan der bygges store sandslotte i sandkassen eller gynges for fulde kraft på gyngerne. Imens kan forældrene gøre klar til aftenens middag på grillen, der skal nydes på terrassen.

Sommerhuset er omgivet af en masse natur, så I kan nyde privatliv og læ på de dage, I tilbringer udendørs.

Kort vej til stranden, Vesterhavet og Søndervigs centrum

Sommerhusets beliggenhed på Nordsøvej 398 er ikke til at klage over. Med kun 500 meter til stranden og Vesterhavet tager det jer ikke mange minutter at nå de kilometerlange sandstrande og blå bølger, der er værd at besøge på alle tider af året.

Derudover ligger sommerhuset tæt på Søndervigs centrum, og turen hertil er oplagt at tage til fods. På kort tid når I byens centrum, der byder på indkøbsmuligheder, legepladser, butikker, restauranter og meget mere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2013 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...