Hyggeligt sommerhus med brændeovn i rolige omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 43, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1160
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2050 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Trænger familien til en afslappende ferie, så I kan få en velfortjent pause fra hverdagen? Så snup jer en ferie i dette hyggelige sommerhus med brændeovn på Wolle Friks Vej 43 i Søndervig, der ligger blot 700 meter fra Vesterhavet og stranden. Sommerhuset har plads til 6 personer og er derfor helt perfekt til familien. Har I en hund, er den også hjerteligt velkommen i feriehuset.

Skøn indretning med godt lysindfald

Det hyggelige sommerhus på Wolle Friks Vej 43 har en skøn og lys indretning, som I med garanti vil føle jer hjemme i på ferien. Sammen med det gode lysindfald fra sommerhusets mange vinduer, bliver der skabt en fantastisk atmosfære, som I ikke kan andet end at slappe godt af og nyde ferien i.

Sommerhusets 84 kvadratmeter er indrettet med entré, 3 soveværelser og 1 badeværelse. På badeværelset er der gulvvarme, så I slipper for at starte dagen med kolde tæer.

Derudover har sommerhuset en stor opholdsstue, der forener stue, køkken og spisestue i ét stort rum. Opholdsstuen er hjertet i sommerhuset, og det er det perfekte sted at samle familien til hyggelige stunder med lækker mad, sjove spil og gode film i tv’et. Tænd op i brændeovnen for at fuldende den hyggelige sommerhusstemning.

To terrasser og stor have med gyngestativ

Når solen hilser på, er det med at komme ud og nyde det. Heldigvis har I god mulighed for det på sommerhusets to terrasser. Den ene terrasse vender mod syd, og her kan I altid finde et spot i solen og nyde godt af dens varme. Terrassen er delvist overdækket, så I også kan komme i skygge, når I har brug for det.

Den anden terrasse er mindre og vender mod øst. Denne terrasse ligger godt i læ mellem sommerhuset og skuret. Her er det oplagt at sidde og nyde dagens første kop kaffe, mens solen så småt begynder at stå op.

Om aftenen kan I samle jer på den ene af terrasserne og være sammen om at lave en lækker middag på grillen. Hvilken bedre måde at slutte en dejlig feriedag end med gode bøffer på grillen, der bliver akkompagneret af et godt glas vin?

Den store have vil uden tvivl være til stor glæde for såvel to- og firbenede feriegæster. I haven er der et gyngestativ til børnene, som helt sikket vil falde i god jord hos dem. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser, så I kan virkelig nyde den vestjyske fred og natur, når I er i haven og på terrassen.

Søndervigs skønne steder

Søndervig er et dejligt område mellem hav og fjord. Fra sommerhuset er der kun 700 meter til stranden og Vesterhavet, og I kan hurtigt nå hertil til fods. Badestranden i Søndervig er blandt Danmarks bedste, så hvorfor ikke snuppe en dukkert? Ellers er gåture langs stranden også helt fantastisk på alle tider af året.

I Søndervig kan I både klare ferieindkøbene i byens supermarked og i de forskellige specialbutikker. Trænger I til en smule shopping, kan det klares i byens butikker, og når sulten melder sig, kan den stilles ved Søndervigs gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1160

DE
D.
sagde , Deutschland

Für unsere Wiche in den Osterferien ein super Haus, wir waren mit zwei Teenagern und Hund dort, die Zimmeraufteulung war gut, die Ausstattung gut, die Lage perfekt: man hatte im/am Haus seine Ruhe, war aber zu Fuß sehr schnell am Starnd und mit dem Auto auch sehr schnell im Ort. Für uns war alles gut!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr nettes gemütliches Haus modern Eingerichtet, der Weg zum Stand ist nicht weit aber Bergig was uns persönlich nicht gestört hat. Ofen heizt gut das ganze Haus auf, dadurch wenig Verbraucherkosten. Kurze Wege in die umliegenden Städte/ Dörfer. Unserer Meinung nach perfekt für 4 P und einen großen Hund. Mit mehr Personen könnte es kuschelig werden. Ausstattung für unsere Zwecke Optimal. Waschmaschine und Geschirrspüler vorhanden, was für uns sehr praktisch war. Kommen gerne wieder. ☺️

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes Ferienhaus mit viel Privatsphäre und maritimem Charme. Für Familien mit Kindern ideal, da ein großer Garten mit Spielmöglichkeiten vorhanden ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.277
Renoveret / Byggeår:2013 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...