Sommerhus kun 175 meter fra stranden med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 15, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1173
6 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Næsten op af første klitrække finder I dette skønne sommerhus, hvor I straks vil føle jer hjemme, så snart I træder ind ad døren. Sommerhuset har en helt unik placering med kun 175 meter fra stranden, og udover den helt fantastiske beliggenhed, har sommerhuset plads til 6 personer og to hunde. Yderligere byder sommerhuset på ekstra velvære, da sommerhuset både er indrettet med sauna og spabad. 

Et sommerhus som oser af feriestemning

Hvis den står på ren afslapning og feriehygge, så er dette sommerhus perfekt til jer. Sommerhuset oser af feriestemning, og de lyse rum sørger for indbydende omgivelser. Sommerhusets køkken blev renoveret i 2018, og her er der rig mulighed for at lave en masse god mad til hele familien i den flotte køkkenafdeling.

Derudover er den hyggelige opholdsstue, som er kombineret med køkkenet, indrettet med fjernsyn, gratis internetforbindelse, og brændeovn. Her kan familien samles om en god film, mens I lytter til lyden fra den knitrende brændeovn. Og med hele familien mener vi også jeres to hunde, som er mere end velkommen.

Ekstra velvære med sauna og spabad

Dette sommerhus har hele to badeværelser, så I kan derfor undgå den værste kø om morgenen, hvor hele familien skal gøre sig klar. Derudover er det store badeværelse både indrettet med spabad og sauna, som I frit kan benytte. Her kan den ekstra velvære nydes i spabadet eller saunaen efter en god dag i naturen, hvor I rigtigt kan mærke følelsen af ferie.

Helt fantastisk placering kun 175 meter fra stranden

Sommerhuset er beliggende på en stille vej på ferieadressen Hafavej 15 og er samtidig omgivet af det smukkeste kuperede landskab. Med denne placering befinder sommerhuset sig både tæt på Søndervig centrum og ikke mindst tæt på hav og strand. Det vil sige, at det kun kræver en kort gåtur på 175 meter, og så er I nede ved vandet.

Derudover har sommerhuset en dejlig lukket terrasse, som sikrer, at I kan lufte jeres hunde, uden at de går på opdagelse i nærområdet. På denne sydvendte terrasse kan I roligt læne jer tilbage på sommerhusets liggestole og nyde det gode vejr. Yderligere kan I hive grillen frem og tilberede et dejligt måltid, mens I nyder de naturskønne omgivelser. 

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1173

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr nahe am Strand und im Haus ist alles vorhanden, was für einen zweiwöchigen Urlaub benötigt wird.

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Ferienhaus und die Lage sehr gefallen. Das Haus liegt sehr nah am Strand. Man geht ca. 5 min.
Das Haus hat eine schöne Größe und gut ausgestattet. Ein bisschen mehr Geschirr wäre schön.

DK
D.
sagde , Danmark

Godt og gedigent hus tæt på vand

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2018 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...