Skønt feriehus med brændeovn og central beliggenhed i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Sletten 50, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1192
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus til 4 personer på Sletten 50 i Søndervig har alt, hvad I skal bruge for at holde den perfekte ferie! I vil blive mødt af den dejligste lyse indretning med brændeovn og en flot terrasse. Desuden er både Vesterhavet og centrum af Søndervig i gåafstand.

Sommerhus med brændeovn og loft til kip

Når I holder ferie i dette dejlige sommerhus, er der gode rammer for hygge og socialt samvær. I vil opleve en flot lys indretning med møbler i god kvalitet. Derudover er sommerhuset naturligvis udstyret med hverdagens hjælpere, og I vil finde både vaskemaskine og tørretumbler samt opvaskemaskine – så slipper I for alt det praktiske på ferien.

De fleste timer af jeres ferie kommer I utvivlsomt til at bruge i det store køkken-alrum, som er i forbindelse med stuen. Her vil I kunne slappe af til varmen fra brændeovnens flammer og blot læne jer tilbage og nyde det flotte rum med loft til kip og fritlagte bjælker.

Feriehus med stor solrig terrasse

Feriehuset er udstyret med en stor terrasse, der løber om den sydlige del af sommerhuset. Den er helt perfekt til afslapning på en liggestol. Her har I mulighed for at finde solens stråler hele dagen, da den vender mod syd.

For de fleste er ferie lig med god mad og hygge. Den forventning kan I uden problemer indfri med et godt aftensmåltid tilberedt på sommerhusets grill. Desuden kan I nyde den vestjyske natur, selvom det er lidt blæsende, da terrassen er delvist afskærmet.

Hold ferie tæt på Vesterhavet og centrum af Søndervig

Når I holder ferie på Sletten 50 i Søndervig, er I tæt på noget af det bedste, Vestjylland har at tilbyde. Vesterhavet er nemlig kun 300 meter væk og er perfekt til en lang gåtur langs stranden eller en morgendukkert for vandhundene.

På grund af sommerhusets gode centrale beliggenhed finder I nærmeste indkøb kun 250 meter væk, hvor morgenbrødet eller isen til desserten kan købes. Derudover byder Søndervigs livlige bymidte på masser af muligheder for shopping samt hyggelige spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1192

D.
sagde , Højbjerg

Endnu en skøn uge i huset på sletten 50.
Huset opfylder alle krav og er så fint
vedligeholdt, og super rengjort.
Vi nyder ALTID vores ferier i Søndervig
på alle tider af året.
Tak for super service.
Vi håber på snarlig gensyn.Huset er blandt de allerbedste i Søndervig.

D.
sagde , Nykøbing Sj

Huset er i top.Mangler de der tv kanaler.

D.
sagde , Danmark

Dejligt lyst og godt beliggende. Mellem strand og Menu. Huset er fantastisk godt isoleret. Brændeovnen kan sagtens varme hele huset op. Vinduer i hele køkken/stue afdeling. Meget velholdt, kan mærke at der er taget hånd om tingene.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 600
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...