Idyllisk sommerhus med lukket terrasse samt spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 43, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1195
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette flotte og idylliske sommerhus til 6 personer på Holmsborgvej 43 i Søndervig kan I nyde en ferie, hvor afslapning og socialt samvær er i højsædet. Feriehuset rummer både spa og sauna, hvor I kan læne jer tilbage, samt en god brændeovn, der sørger for hyggen i stuen. Desuden er hunden også velkommen på jeres ferie.

Sommerhus med dejlig lys indretning samt spa og sauna

Når I træder ind i sommerhuset, vil I blive mødt af en lys og kvalitetsbevidst indretning, som sikrer jer den hyggelige ferieatmosfære. I kan nemt spille brætspil og drikke en god kop kaffe foran flammerne fra brændeovnen. Naturligvis vil I også møde hverdagens hjælpere i form af opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine – så I slipper for alt det praktiske på ferien. 

Efter en feriedag med mange nye indtryk og oplevelser, trænger I til at slappe af. Det har I rig mulighed for at gøre i sommerhusets dejlige spa og sauna. Boblerne fra spaen og varmen fra saunaen skal nok sørge for, at I kommer helt ned i gear og glemmer hverdagens travlhed.

Skønt sommerhus med lukket terrasse og god beliggenhed

Sommerhuset er placeret på en 2.400 kvadratmeter stor grund midt i et hyggeligt sommerhusområde. Her har I kun 600 meter til Vesterhavet, som er perfekt til en lang gåtur med hunden eller en svømmetur for de friske.

Feriens indkøb kan I enten foretage i Søndervig eller Hvide Sande. Begge steder vil I møde supermarkeder og diverse specialforretninger med spændende lokale specialiteter. Søndervig er i cykelafstand, hvor Hvide Sande kun kræver en kort køretur i bil.

Når feriedagen nærmer sig sin afslapning, og I skal nyde et godt aftensmåltid, kan I med fordel gøre det på sommerhusets gode lukkede terrasse. Her har I sol hele dagen, da den vender mod syd, og det er derfor også det perfekte sted at nyde en af de flotte vestjyske solnedgange.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1195

D.
sagde , Svendborg

Dejligt sommerhus, som levede op til vores behov. Stuen var rummelig med plads til store og små. Sengene gode. Pragtfulde badeværelser med varme i gulvet.
Vi kunne opholde os i læ på terrassen. Terrassen var lukket, så barnebarnet blev hos os, ligesom hunden også blev hos os. Der var en kort tur til det skønne Vesterhav, hvor vi kunne gå lange ture næsten alene, trods højsommer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2015 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...