Hyggeligt sommerhus i Søndervig kun 250 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 60, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1207
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Ligger I vægt på en skøn ugenert beliggenhed, hvor feriedagene kan nydes på terrassen til lyden af Vesterhavets brusende bølger, og samtidig ønsker at bo nær Søndervig by, så se lige dette charmerende sommerhus. Sommerhuset har plads til en lille familie på 4 personer, hvor det også er tilladt at medbringe jeres hund. Yderligere byder sommerhuset på gode oplevelser, en rar atmosfære og flere alsidige terrasser, hvor det gode vejr kan nydes.

Sommerhus med en helt fantastisk beliggenhed

I en lomme tæt på centrum, og med kort afstand fra det brusende Vesterhav, ligger dette charmerende og hyggelige højtbeliggende sommerhus med en fantastisk udsigt ud på feriehusområdet. Sommerhuset har ferieadressen Nordsøvej 60 og ligger på en skøn klitgrund, hvorfra der er direkte sti ned mod stranden. Det er derfor utroligt nemt og hurtigt for jer, at komme ned til stranden, især fordi stranden kun ligger 250 meter væk.

Sommerhus med en masse sjæl

Hvor end I kigger hen er der hyggelige omgivelser og en rar atmosfære, og det er derfor et sommerhus med en masse sjæl. Sommerhuset er hyggeligt indrettet med to gode stuer og en mindre køkkenafdeling. Fra den nordvendte stue kan I nyde panoramaudsigten mod Søndervig centrum og opleve solnedgangen bag klitrækkerne. Og i den nordvendte stue finder I et hyggeligt hjørne med pæne møbler, brændeovn og fladskærms-tv, hvor familien om aftenen kan samles om en god film.

Der er to gode soveværelser i sommerhuset – et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Desuden hører der et anneks med til sommerhuset med to enkeltsenge, hvor den ekstra plads kan udnyttes til overnattende gæster.

Hyggelig udestue og alsidige terrasser

Sommerhuset har en hyggelig udestue mod nord, samt en stor solterrasse mod sydøst og en mod vest. Især terrassen mod vest er skøn, da I kan være helt jer selv, og I kan ikke mindst nyde lyden af Vesterhavets brusende bølger, der slår ind mod strandkanten. Selvom I kun er få minutters gang fra Søndervig centrum, er der særdeles roligt omkring sommerhuset, hvilket gør at dette sommerhus er et godt valg for den familie, som ønsker ro og en ugenert beliggenhed.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1207

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt ældre med god charme

D.
sagde , Danmark

Huset er dejligt, og har en fantastisk beliggenhed.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 962
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...