Romantisk og pragfuldt sommerhus i Søndervig centrum

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 41, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1209
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervig centrum finder I dette lyst indrettet og dejlige sommerhus, som har plads til 6 personer samt jeres hund. Med denne centrale beliggenhed har I derfor ikke langt til de spændende aktiviteter, man kan fortage sig i Søndervig centrum. Sommerhuset ligger yderligere på en fredfyldt grund omgivet af smuk vestjysk natur, og med denne beliggenhed har I mindre end 550 meter til hav og strand. Samtidig er dette sommerhus attraktivt året rundt og indbyder til skønne feriedage nær Vesterhavet.

Sommerhus med romantisk indretning og hyggelig atmosfære

Her får I et pragfuldt sommerhus, som er lyst og romantisk indrettet og med god plads til 6 personer. Sommerhuset befinder sig på adressen Nordsøvej 41, og indbyder til skønne feriedage med familien. Den rummelige opholdsstue er kombineret med det åbne køkken, hvor der er god plads til at kokkerere mad. Stuen er indrettet med brændeovn, som yderligere er med til at bidrage til den hyggelige atmosfære. 

Sommerhus med en stor have, tre terrasser og flere hyggekroge

Sommerhuset har en dejlig beliggenhed på en stor naturgrund, hvor børnene kan få lov at udfolde sig i den lukkede have med boldspil og aktiviteter. I haven finder i også en sandkasse, små fodboldmål og et gyngestativ, så det er kun fantasien, der sætter grænser, når børnene vil lege.
 
Sommerhuset har tre terrasser – en vestvendt åben terrasse, en østvendt læfyldt overdækket terrasse samt en østvendt terrasse i baghaven. Det er derfor altid muligt at finde en dejlig hyggekrog, hvor det gode vejr kan nydes. 

Ugeneret beliggenhed i Søndervig centrum

Yderligere befinder sommerhuset sig kun 550 meter fra stranden, som er én af Danmarks bedste badestrande. Og I har også kun 250 meter til indkøb og Søndervig centrum, og derfor har sommerhuset en hel central beliggehed.
 
Søndervig byder nemlig på flere gode ferieoplevelser, da det er muligt at tage på cafébesøg, kigge i specialbutikker eller handle i større supermarkeder. Ligeledes ligger Hvide Sande en kort biltur væk, som helt sikkert også er en udflugt værd. Så hvis I har lyst til at bo tæt på både strand, hav og den spændende badeby Søndervig, så er dette sommerhus oplagt til jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1209

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes kleines Ferienhaus mit allem was man benötigt, moderne Einrichtung…sehr nah an Ort und Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet.Wir waren sehr überrascht, dass die Küche mit allem was man braucht in doppelter Menge vorhanden war

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in relativ ruhiger Lage, man hört die Hauptstraße hinter dem Haus teilweise.
Liebevoll eingerichtet.
Teilweise fehlen einige Küchen Sachen, bzw sind wenig vorhanden wie Kochlöffel oder Teelöffel.
Die Schlafzimmer sind eher klein, reichen aber vollkommen aus.
Wohnzimmer und Kamin sind top.
Waren jetzt zum 2. Mal in diesem Haus, da die Nähe zu Søndervig und zum Strand einfach super sind.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2023 / 1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...