Lækkert feriehus i Søndervig i første klitrække

3
icon
icon
icon

Marehalmen 69, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1215
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette pragtfulde røde træsommerhus på Marehalmen 69 i Søndervig ligger for enden af en blind vej på en kuperet klitgrund. Sommerhuset er opført i 2008, har plads til 4 gæster og fra opholdstuen kan I nyde en skøn udsigt over klit- og hedearealet udenfor.

Lyst og imødekommende sommerhus med stort opholdsrum

Straks I træder indenfor i det dejlige sommerhus i Søndervig, vil I føle jer hjemme. For det store opholdsrum tager kærligt imod sine gæster med åbne arme. Opholdsrummet er lyst og rummeligt, hvilket kan tilskrives det høje loft til kip, de lyse vægge og lofter og det flotte gennemgående trægulv. Her hersker en dejlig atmosfære af ægte feriestemning.
 
Det store opholdsrum er præget af to store vinduespartier, der bader rummet i lys. Men ikke nok med det, så inviterer vinduerne udsigten helt indenfor, så det føles som om, man befinder sig midt i klitterne. Det giver en helt særlig ro, og I vil helt sikkert mærke både puls og skuldre sænke sig.
 
I opholdsrummet flyder køkken, stue og spiseafdeling sammen i ét. Stueafdelingen er indrettet med behagelige møbler, en knitrende brændeovn og fjernsyn med parabolantenne, mens køkkenet er godt udstyret med blandt andet mikroovn og køleskab med 42 liters frysekapacitet. Køkkenet er velholdt og her er der god plads til jeres kulinariske udfoldelser.

Sommerhus beliggende på naturgrund nær Vesterhavet

Sommerhuset på Marehalmen 69 har en helt særlig beliggenhed midt i klit- og hedelandskabet og kun 300 meter fra Vesterhavet. I kan med andre ord nyde dagens første kop kaffe på terrassen til lyden af Vesterhavets blide sang i baggrunden. Bedre start på dagen findes ikke. For de morgenfriske vandhunde bør hver dag naturligvis indbefatte en svømmetur i Vesterhavet.
 
Husets terrasse indbyder til afslapning og grillhygge. Og der er naturligvis både grill og havemøbler til rådighed. Så tænd op for grillen, og flyt jeres madlavning fra køkkenet og ud på terrassen i stedet. Det er den slags hyggelige stunder, de bedste ferieminder består af.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1215

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich. Aber optimal für 2(!) Personen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, dünennahes haus, ideal für 2 Personen oder eine kleine Familie…

DE
D.
sagde , Deutschland

Werim Herbst die absolute Ruhe sucht und entschleunigen möchte, aber keine hohen Ansprüche an Komfort hat, ist hier genau richtig.
Dieses helle, freundliche Ferienhaus, etwas abgeschieden, umgeben von hohen Dünen und mit kurzem Fußweg zum Strand ist ein kleiner Geheimtipp.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:61 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 2008

Køkken:

Køleskab, fryser (42 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...