Lyst sommerhus i Søndervig med udekøkken og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 44, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1219
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Holmsborgvej 44 i Søndervig finder I dette skønne sommerhus, der ligger på en dejlig, ugeneret naturgrund ikke langt fra Vesterhavet. Dette 4-personers sommerhus er det perfekte ferieramme for jer, der værdsætter selvforkælelse og udelivet. Udenfor finder I nemlig både udekøkken, legeredskaber, udestue og udebruser, mens I indenfor kan se frem til både spabad og sauna. Jeres hund er naturligvis også velkommen i de skønne omgivelser.

Hyggelig indretning med personlighed samt sauna og spa

I det hyggelige opholdsrum er der virkelig lagt i kakkelovnen til et par skønne feriedage med fokus på afslapning og hygge. Her står den knitrende brændeovn og udsender sine varmestråler, mens den bløde sofa venter på at blive indtaget. Det er de perfekte omgivelser, når man skal i den rette feriestemning.
 
Alt i huset fremstår lyst og velholdt, og indretningen er smagfuldt afstemt. I stueafdelingen kan I slappe af i sofaen med en god bog eller foran tv’et, mens køkkenet står klar til at tage imod jer og jeres kulinariske udfoldelser. Køkkenet er lyst og pænt og er godt udstyret med blandt andet mikroovn, opvaskemaskine og køleskab med 90 liters frysekapacitet.
 
Hvis I trænger til ekstra selvforkælelse, bør en tur i enten husets spa eller sauna stå øverst på jeres liste over gøremål. Her kan I nyde en stille stund uden at skulle have et øje på klokken. Et besøg i saunaen kan desuden være et velgørende punktum på efter en lang dag tilbragt ved Vesterhavet.

Dejligt udeområde med udekøkken, udebruser og udestue

Fra stuen er der direkte udgang til husets store, sydvendte terrasse, hvor I virkelig har mulighed for at udfolde jer. Både i forhold til afslapning, aktivitet eller madlavning. Det er især oplagt at flytte madlavningen fra køkkenet til udendørskøkkenet, hvor I kan tænde op i grillen og vaske nyopgravede kartofler under hanen.
 
Der er selvfølgelig både havemøbler, liggestole, parasol og grill til rådighed på terrassen, så I kommer ikke til at mangle noget. Og på kolde, regnfulde dage – eller hvis I besøger huset i vinterhalvåret – kan I flytte festlighederne fra terrassen og ind i udestuen. Det er en skøn følelse at lytte til regndråberne, der falder sagte på glasset, mens man selv sidder i tørvejr.
 
Efter en dag med solbadning i liggestolene kan I tage en forfriskende skyller under udendørsbruseren. Eller I kan benytte bruseren til at skylle det værste sand væk efter en lang dag ved Vesterhavet, der ligger blot 750 meter fra huset.

Ugeneret naturgrund med sandkasse og gynge

Sommerhuset på Holmsborgvej er beliggende på en skøn ugeneret naturgrund. Huset er omgivet af træer og buske, så det føles som om I befinder jer i jeres helt egen oase. Dette sommerhus er ideelt for hundeejere og børnefamilier, for der er masser at undersøge for de små på grunden. Fra terrassen har I udsigt til et lille legeområde med sandkasse og gynge, hvor børnene kan lege. Det vil uden tvivl være i høj kurs hos de små.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...