Skønt sommerhus i Søndervig m. panoramaudsigt over Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Plantagevej 52, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1221
2 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afbræk fra hverdagen? På plantagevej 52 i Søndervig finder I dette skønne sommerhus blot 250 meter fra Vesterhavet og få minutters gang fra Søndervig Centrum. I det 2-personers sommerhus kan I slappe af i de hyggelige omgivelser og betragte den smukke panoramaudsigt ud over Vesterhavet.

Lys og hyggelig opholdsstue med slående udsigt

Det lille sommerhus på Plantagevej oser af klassisk sommerhusatmosfære, hvilket i høj grad skyldes det høje loft til kip, de panelbeklædte vægge, den lune brændeovn og de store vinduespartier, der inviterer et smukt lysindfald ind i huset.
 
Gennem de store vinduespartier kan I opleve det mest fantastiske syn ud over klitter og hav. Dette helt unikke panoramablik gør sommerhuset til noget ganske specielt, og I vil helt sikkert mærke, hvordan I kommer ned i gear, så snart I træder indenfor i huset. Og Vesterhavets blide sang i baggrunden vil givetvis være med til at skabe den helt rigtige feriestemning.
 
Huset råder over et dejligt opholdsrum, hvor spisestue, stue og køkken forenes. Rummet er pænt møbleret med gode og komfortable møbler, ligesom I også finder tv, radio og CD-afspiller i stueafdelingen, der kan sikre underholdningen. Derudover er der 2 værelser i huset – begge indrettet med dobbeltseng – samt et pænt og velfungerende badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig terrasse med flere kroge

I vil helt sikkert have lyst til at tilbringe størstedelen af jeres feriedage udenfor på den dejlige terrasse, der omgiver huset. Herfra kan I lade blikket vandre ud på den smukke naturgrund, det kuperede klit- og hedelandskab og videre mod den enestående udsigt over det uendelige Vesterhav.
 
Terrassen er bygget således, at det næsten føles som om, den går i ét med det omkringliggende landskab. Her er I virkelig i pagt med naturen. Det er altid muligt at finde en solrig krog, hvor I kan slå jer ned med en god bog eller en kold forfriskning. På de varme sommeraftener kan I tænde op for grillen og hygge med bøffer, rødvin og danske jordbær til dessert.

I gåafstand til Vesterhavet

På kun få minutter kan I tilbagelægge afstanden mellem sommerhuset og Vesterhavet, der ligger blot 250 meter fra beliggenheden. I har derfor de allerbedste forudsætninger for at nyde jeres feriedage med svømmeture, solbadning eller lange gåture hånd i hånd langs strandkanten. Det er de perfekte omgivelser til en romantisk kæresteferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1221

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des hyggeligen häusle ist traumhaft….Blick in die Dünen, zur Nordsee…egal ob vom Bett oder Sofa
Wir waren das dritte Mal hier … Und werden wieder kommen!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Herrliche Aussicht, sehr ruhige Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war wie erwartet, die Ausstattung eher einfach. Richtig punkten kann das Haus mit seiner Lage am Ende der Straße, es ist sehr ruhig, dem Blick auf die Nordsee und einem kurzen Weg (4-5 Minuten) zum Strand. Die umlaufende Holzterrasse ist sehr angenehm und man kann wunderbar die Abende genießen oder sich in die Sonne legen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:43 / 1.324
Renoveret / Byggeår:1998 / 1935

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...