Skønt sommerhus i Søndervig m. stor plænegrund og loungeområde

3
icon
icon
icon

Solvej 30, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1224
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerede sommerhus på Solvej 30 ligger ikke langt fra hverken Søndervig Centrum eller Vesterhavet. Indenfor kan I se frem til en lys og farverig indretning, et stort opholdsrum og sauna, mens udendørsområdet byder på en stor grøn plæne, lækkert loungeområde og lukket terrasse. Der er plads til 6 personer og 1 hund i huset, hvilket gør det til den perfekte ramme for familieferien.

Lys og moderne indretning med farverig personlighed

Dette hus har en helt særlig indvirkning på sine gæster. For det er noget nær umuligt ikke at blive i godt humør og komme i sommerferiestemning ved synet af den personlige og farverig indretning. Alt i huset fremstår lyst og velholdt, og I vil uden tvivl føle jer hjemme straks.
 
Det store opholdsrum, der forener køkken, spisekrog og stue, er husets naturlige hjerte. Her er der plads til både afslapning og aktiviteter. Så uanset om I trænger til en lille lur på sofaen eller vil spille et sjovt spil omkring spisebordet, er der plads til det i opholdsrummet. Og vil I virkelig sænke skuldrene, skal I naturligvis hoppe en tur i husets dejlige sauna.
 
Overalt i huset er der tænkt over farver, indretning og funktionalitet, og de rengøringsvenlige trægulve gør huset endnu mere indbydende. Stuen er indrettet med pæne kvalitetsmøbler, brændeovn, fladskærms-tv, DVD og radio, mens køkkenet er udført i flotte materialer og er udstyret med blandt andet opvaskemaskine og mikroovn.

Stor, grøn plæne og lækkert overdækket loungeområde

Det er virkelig lagt op til, at I kan slappe af og hygge jer i sommerhuset på Solvej. Udenfor finder I en separat terrasse, der er overdækket, og som bugner med remedier til at slappe af i. Denne terrasse byder blandt andet på et lækkert loungeområde, en lokkende hængekøje og et godt havemøbelsæt.
 
Fra opholdsstuen har I også direkte udgang til en mindre terrasse, hvor det er oplagt at nyde dagens første kop kaffe og morgenbasserne. Denne terrasse er lukket, så I har dermed et praktisk afskærmet område, hvor familiens mindre børn eller hunden kan bevæge sit frit.
 
Sommerhuset ligger på en stor, grøn plænegrund og er omkranset af træer og buske. I har derfor et dejligt ugeneret område at slå jer løs på. Og plænen indbyder da også til vandkampe og badutspring. Eller børnene kan lege Ronaldo mod Messi og sparke bold mod havens fodboldmål.

Tæt på vandet og aktivitetsmuligheder

Beliggenheden på Solvej er helt fantastisk, hvis I gerne vil på udflugter under jeres ophold. For med kun 850 meter til indkøbsmuligheder i Søndervig er det ingen sag af forsyne morgenbordet med friske rundstykker og basser.
 
Er I mere til lange traveture langs vandet, skal I ikke gå mere end cirka 10 minutter, førend I kan tilbagelægge afstanden mellem sommerhuset og Vesterhavet. I området omkring Søndervig finder I også en række stisystemer, der er værd at udforske, hvis I gerne vil opleve det vestjyske hede- og klitlandskab på nærmeste hånd.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1224

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns das fast perfekte Haus,leider ist das Bad nicht annähernd auf aktuellem Niveau.Für 2 Personen mit Hund passend,mit Kindern oder gar Freunden wird es eng.Dennoch,in der Hoffnung dass in den nächsten Jahren investiert wird,kommen wir gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus. Ideal für Kinder, da es ein großen Garten gibt der dazu auch noch komplett eingezäunt ist, das auch unsere kleinen Tierfreunde hier bedenkenlos spielen und frei rumlaufen können. Würde es aufjedenfall immer weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Bremen

Sofa und gr. Bett recht durchgesessen bzw. -gelegen und nach mehreren Tagen ziemlich ungemütlich; möglicherweise bald austauschen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2015 / 1977

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...