4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn klitgrund på Nordsøvej 176 i Søndervig finder I dette hyggelige sommerhus, der oser af klassisk sommerhusstemning. Pladsen på 58m2 er godt udnyttet, således der er plads til 4 overnattende gæster. Det gør huset ideelt til den lille familie eller kæresteparret, der drømmer om at holde ferie nær både strand og byliv.

Autentisk sommerhusstemning 

Sommerhuset med kælenavnet Neptun oser af klassisk sommerhusstemning, hvor tidsløse sommerhuselementer som panelbeklædte vægge, bløde kurvemøbler og en slående udsigt over klit- og hedelandskabet. Huset er desuden nydeligt indrettet med antikke møbler og forskellige portrætter og malerier, og charme og personlighed er på alle måder to absolutte nøgleord for indretningen på Nordsøvej 176.
 
Opholdstuen med åben forbindelse til køkkenet fungerer som husets hjerte og vil uden tvivl blive jeres omdrejningspunkt og mødested. Her kan I tilberede jeres måltider, hygge med spil og film i de sene aftentimer eller læse en god bog. Huset råder over 2 værelser – et værelse med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Herudover er der et mindre badeværelse med bruseniche og flisegulv.

Sommerhus beliggende på klitgrund kun 350 meter fra Vesterhavet

Sommerhuset er højt beliggende på en kuperet klitgrund blot få minutters gang fra Vesterhavet. Fra husets terrasse – der er delvist overdækket – kan I nyde den friske luft fra havet og den fine udsigt ud over græsser og marehalm.
 
I løbet af få minutter kan I tilbagelægge afstanden mellem sommerhuset og Vesterhavet, der ligger blot 350 meter væk. Vesterhavet er altid et besøg værd – uanset hvilken tid på året, I gæster huset. For hver årstids byder på sin særlige charme.

Tæt på Søndervig Centrum og indkøbsmuligheder

Det føles næsten som om, at alt er inden for rækkevidde, når man opholder sig i sommerhuset på Nordsøvej. Ikke alene er Vesterhavet kun 350 meter væk, men I har også kun 700 meter til shopppingmuligheder, gode spisesteder og spændende ferieaktiviteter i centrum af badebyen Søndervig. Bedre bliver det vel ikke?

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1261

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus, mit allem ausgestattet was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Die Dusche ( im Vorbericht als zu klein angekündigt) war doch ausreichend. Die Aufteilung der Zimmer war okay. Die Küche war in einem top Zustand. Das leicht erhöhte auf einem Hügel stehend Haus mit Terrasse lud zu schönen erholsamen Stunden ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

rundum gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes und von der Raumaufteilung gut geschnittenes Ferienhaus. Für die Nutzung mit 4 Erwachsenen wäre es für mich wegen des kleinen Bades und wenig Stauraum in den Schränke schwierig. Preis Leistungsverhältnis ist aber gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:58 / 1.508
Renoveret / Byggeår:2019 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...