Flot stråtækt sommerhus i Søndervig med spa, sauna og gamingrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 47, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1290
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skal I holde ferie under den vestjyske sol i naturskønne omgivelser nær vandet? Så er dette hus på Jakob Bondes Vej 47 i Søndervig lige noget for jer. Her er der kælet for gæsterne med blandt andet sauna, spa, bordfodbold, gamingrum og lukket terrasse. I det flotte stråtækte hus er der god plads til 6 personer og 2 hunde, der alle kan nyde godt af den korte afstand til stranden. Sommerhuset råder også over lademulighed til elbilen. 

Hyggelig indretning og vinduespartier med stort lysindfald

Når I træder indenfor i sommerhuset på Jakob Bondes Vej 47, vil I blive mødt af et smukt lysindfald fra de store vinduespartier i karnappen. Det er svært ikke at føle sig bjergtaget af udsigten. Derfor vil I formentlig også få en akut trang til at slå jer ned i de behagelige flydersofaer og blot betragte de smukke udendørs omgivelser.
 
Det store køkkenalrum, hvor stue, køkken og spisekrog forenes, er uden tvivl husets hjerte. I er derfor aldrig langt fra hinanden, selvom I er i færd med forskellige gøremål. Én kan tilberede aftensmaden i køkkenet, en anden sidde fordybet med næsen i en bog, mens en tredje lægger puslespil ved spisebordet.

Gode aktivitetsmuligheder: spa, sauna, bordfodbold og gamingrum 

Der er vist ingen risiko for, at I kommer til at kede jer, mens I opholder jer i sommerhuset i her på Jakob Bondes Vej 47. Huset bugner nemlig af aktivitetsmuligheder – både den afslappende slags og dem, der får pulsen op. Og mon ikke familiens børn vil elske det lille gamingrum, der er udstyret med fladskærms-tv og PlayStation? Eller se frem til en duel omkring fodboldbordet?
 
Til dem, der foretrækker afslapning og wellness, kan dette sommerhus også imødekomme jeres behov og ønsker. Det er nemlig både en lækker spa og en skøn sauna til rådighed. Her kan I læne jer tilbage og lade roen vælte ind over jer mens I nyder et par timer i luksus.

Lukket og afskærmet terrasse med gyngestativ

På den store terrasse kan I virkelig gå sommeren i møde på allerbedste manér. Den er nemlig udstyret med gode havemøbler, liggestole og kuglegrill. Terrassen er fuldkommen lukket, så I kan med ro i sjælen lade både hunde og børn lege frit på området. Faktisk er gyngestativet rykket ind i det indhegnede område, så børnene kan lege fuldkommen ugeneret.
 
Terrassen løber fra syd – hvor den er delvist overdækket – og hele vejen mod vest. Alt efter hvor vinden kommer fra, er der altid en god mulighed for at finde en hyggelig krog i læ for vind og vejr.

* badeværelser bliver renoveret i januar 2025

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1290

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön. Voralllem das große helle Wohn- und Esszimmer. Die Küche könnte etwas größer und heller sein. Die Betten und Sofas sind sehr gut. Auch die 2 Badezimmer sind schön groß. Die Terrasse ist super und überdacht. Für Kinder und Hunde optimal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schon das Erreichen des Hauses strahlte Gemütlichkeit aus und wurde im Inneren bestätigt. Besonders angenehm empfanden wir die Umzäumung der hinteren Grundstücksgrenze für unsere beiden Hunde, sie lagen auch gern dort in der Sonne. Die zusätzliche Möglichkeit der Spielmöglichkeiten im Haus( Billard, Darts usw) war eine willkommende Abwechslung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus und Grundstück waren für uns und unsere Hunde perfekt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.002
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...