Flot stråtækt sommerhus i Søndervig med spa, sauna og gamingrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 47, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1290
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Skal I holde ferie under den vestjyske sol i naturskønne omgivelser nær vandet? Så er dette hus på Jakob Bondes Vej 47 i Søndervig lige noget for jer. Her er der kælet for gæsterne med blandt andet sauna, spa, bordfodbold, gamingrum og lukket terrasse. I det flotte stråtækte hus er der god plads til 6 personer og 2 hunde, der alle kan nyde godt af den korte afstand til stranden. Sommerhuset råder også over lademulighed for E-auto. 

Hyggelig indretning og vinduespartier med stort lysindfald

Når I træder indenfor i sommerhuset på Jakob Bondes Vej, vil I blive mødt af et smukt lysindfald fra de store vinduespartier i karnappen. Det er svært ikke at føle sig bjergtaget af udsigten. Derfor vil I formentlig også få en akut trang til at slå jer ned i de behagelige flydersofaer og blot betragte de smukke udendørs omgivelser.
 
Det store køkkenalrum, hvor stue, køkken og spisekrog forenes, er uden tvivl husets hjerte. I er derfor aldrig langt fra hinanden, selvom I er i færd med forskellige gøremål. Én kan tilberede aftensmaden i køkkenet, en anden sidde fordybet med næsen i en bog, mens en tredje lægger puslespil ved spisebordet.

Gode aktivitetsmuligheder: spa, sauna, bordfodbold og gamingrum 

Der er vist ingen risiko, at I kommer til at kede jer, mens I opholder jer i sommerhuset i Søndervig. Huset bugner nemlig af aktivitetsmuligheder – både den afslappende slags og dem, der får pulsen op. Og mon ikke familiens børn vil elske det lille gamingrum, der er udstyret med fladskærms-tv og PlayStation? Eller se frem til en duel omkring fodboldbordet?
 
Til dem, der foretrækker afslapning og wellness, kan dette sommerhus også imødekomme jeres behov og ønsker. Det er nemlig både en lækker spa og en skøn sauna til rådighed. Her kan I læne jer tilbage og lade roen vælte ind over jer.

Lukket og afskærmet terrasse med gyngestativ

På den store terrasse kan I virkelig gå sommeren i møde på allerbedste manér. Den er nemlig udstyret med gode havemøbler, liggestole og kuglegrill. Terrassen er fuldkommen lukket, så I kan med ro i sjælen lade både hunde og børn lege frit på området. Faktisk er gyngestativet rykket ind i det indhegnede område, så børnene kan lege fuldkommen ugeneret.
 
Terrassen løber fra syd – hvor den er delvist overdækket – og hele vejen mod vest. Alt efter hvor vinden kommer fra, er der altid en god mulighed for at finde en hyggelig krog i læ for vind og vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1290

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön großes Ferienhaus, alles ist vorhanden was man benötigt. Moderne Ausstattung, sehr bequeme Sitz Gelegenheiten. Zimmer klein aber fein. Der Garten für Urlauber mit Hund optimal, geschlossene Terrasse, genug Platz um auch dort es sich auf den sonnen liegen bequem zumachen. Ein schöne Haus zum entspannen.
Der Weg zum Strand ist auch sehr angenehm und ruhig.

Nur zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Zustand des Hauses ist sehr gut. Nur die Grünfläche der umzäunten Terrasse bedarf Pflege. Sonst kann man sehr gut auf der Terrasse sitzen oder liegen, auch wenn es mal regnen sollte, da sie überdacht ist. Der Weg zum Strand ist gut zu bewältigen. Für die Brötchen morgens wäre ein Fahrrad von Vorteil ( keins vorhanden).

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach wunderschön. Wir waren mit 4 Erwachsenen, einem Kind sowie zwei Hunden im Haus und haben alles gehabt was wir brauchten. Das große Wohnzimmer und die Terrasse sind einfach top. Küche und die zwei Bäder runden alles ab.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.002
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...