Fantastisk luksussommerhus med spabad og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon
4478
Vibedalen 8, Houvig - Søg på husnr. J0143
Gæsterne siger: icon icon

I det dejlige ferieområde ved Houvig finder du dette flotte og moderne luksussommerhus med spabad og sauna. Det er indrettet og møbleret med fokus på komfort og kvalitet og, det er derfor det rette hus til dig, som stiller store krav til dit sommershus og dets indretning og faciliteter.

Forkæl familien med ferie i et luksussommerhus med spabad og sauna

Sommerhuset er indrettet i en flot, moderne skandinavisk stil. Hjertet i huset er det store opholdsrum, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er der højt til loftet, masser af lys og plads til at slappe af og være sammen med familien. Hvad enten det er i køkkenet eller i stuen.

Huset er indrettet med tre gode soverum, som er placeret i hver sin ende af huset. Det betyder, at der er mulighed for at lave en børne- ungdomsafdeling og en forældreafdeling med badeværelse. Der hører et badeværelse til hver afdeling, så det er helt oplagt at lave forældreafdelingen ved store badeværelse, som har både spabad og sauna.

Nyd sommeren og naturen på terrassen

Fra husets stue er der udgang til de to, åbne terrasseområder, hvor den vestjyske natur kan opleves på tæt hold. Terrassen er oplagt til hyggelige grillaftener og afslapning i solen. Her finder du havemøbler, liggestole og grill samt et redskabsrum.

Et fantastisk område for børn og hund

Huset ligger med en afstand på 200 meter til Vesterhavet og som én af de sidste huse inden vandet. Huset ligger på en 1.200 m2 stor grund i et naturskønt område ved Houvig. Der er kun nogle få kilometer til Søndervig centrum, fitnesscenter, bowlingcenter, vandland og en 27 hullers helårsgolfbane. Er du til lange ture på cyklen er der desuden cykelsti hele vejen til Nymindegab via den hyggelig havneby Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0143

D.
sagde , Danmark

Se før I dette trin. SAMT:::::::
for enden af lukket vej I lukket område
Tyk natur uden bebyggelse helt ud I klitterne.
Super hus med to afdelinger. 6 sengepladser I soverværelserne og to I ungdomsafdelingen I stuen og på gehemsen. Dog viser huset tegn på alder. 7 år gammelt. Det er ligesom med hundeår I udlejningshuse.Tyk natur uden bebyggelse helt ud I klitterne. Der er en del mere natur herude I f.t. syd for Søndervig. Huset ligger for enden af lukket vej I lukket område. Der er lidt langt til LEGO House og Land samt WOW Park.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...