Skønt luksussommerhus omgivet af stor terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 42, Houvig

- Sommerhusnr.: J6097
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et utroligt dejligt og velholdt luksussommerhus, hvor hele familien kan nyde en dejlig ferie. Huset har 2 separate soveafdelinger med eget badeværelse. Det er stilfuldt indrettet og passer godt til den kræsne lejer.

Alt hvad hjertet kan begære

Kalenderen siger ferie, og dette sommerhus sørger for, at rammerne for ferien bliver perfekt. Husets opvaskemaskine og vaskemaskine klarer slæbet, mens du i de lækre møbler sætter dig tilrette foran brændeovnen med en god bog eller en spændende film på fladskærms tv’et.

Familiens kok kan i morderne omgivelser klargøre aftensmaden i det lækre køkken, mens børnene trækker sig tilbage og leger på hemsen. Efter aftensmaden kan hele familien rigtig slappe af og nyde en wellnessaften i sommerhusets spabad og sauna.

Nyd morgenmaden på den store terrasse

Sommerhuset er omringet af en stor åben terrasse, som vender mod øst. Morgensolen kan nydes med morgenmad på terrassen, mens planerne for dagen planlægges. På terrassen kan der om aftenen tændes op i grillen, mens solen nydes fra liggestolene og børnene gynger og leger i sandkassen.

Beliggende i Houvig

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i Houvig kun 350 meter til stranden, hvor flotte bunkers kan opleves. Der er gode restaurant– og shoppingmuligheder i Søndervig og den populære gårdbutik, hvor der rigtig er kræset for maden, ligger ikke så langt derfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6097

D.
sagde , Haarby

Et virkelig dejligt og lyst sommerhus med god plads til hele familien. Huset er inde, såvel som ude, meget velholdt. Huset fremstod dejligt og rent, da vi ankom, og den lille hilsen fra ejerne varmede. Min største anbefaling.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...