Luksuriøst feriehus med spabad, sauna og smuk udsigt

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 28, Houvig

- Sommerhusnr.: J6140
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter det perfekte hus til den næste ferie, og sætter I pris på luksus? Så er Sneppedalen 28 det helt rigtige feriehus til jer! Det flotte hus er først opført i 2019 og har alt, hvad feriehjertet begærer; fra spabad og sauna til udendørs bruser og fantastisk udsigt ud over det lyngklædte ferieområde. Og der er tilmed kun 500 meter til stranden!

Luksuriøst og hyggeligt med masser af wellness

Med sine 120 kvadratmeter inviterer feriehuset i Houvig op til 6 gæster indenfor i stilfulde og gennemførte omgivelser. Der er sørget for masser lys og rummelighed med store vinduer, højt til loftet og kombineret med det moderne interiør er der skabt en indretning, der både er luksuriøs og hyggelig.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, hvoraf det ene er tilgængeligt direkte fra et af de tre soverum. På det største badeværelse er der både sauna og spabad – en vaskeægte wellnessoase, hvor I for alvor kan koble af og tanke nye kræfter i varmen.

Også de praktiske faciliteter er helt i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler bliver der masser af tid til at slappe af på ferien. Vil I gerne være på nettet, så har huset en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Fantastisk udsigt fra terrassen og få minutters gang til vandet

Det luksuriøse feriehus ligger på en skøn naturgrund i Houvig, og fra terrassen har I en helt fantastisk udsigt ud over ferieområdet med lyngklædt klitlandskab så langt, øjet rækker. Nyd solen i liggestolene og rund dagen godt af med en lækker feriemiddag på grillen i den lune aftensol.

Vesterhavet er et klart “must” på ferien, og I kommer til at bo kun 500 meter væk fra den kilometerlange sandstrand og de brusende bølger. Både store og små vil elske et besøg på stranden, der både indbyder til lange gåture, drageflyvning og solbadning. Her kan I også opleve de smukke solnedgange helt tæt på.

Houvig er et fredeligt og naturskønt ferieområde, som kun ligger få minutters kørsel fra Søndervigs hyggelige ferieby. Her er der masser af mulighed for shopping, restaurantbesøg og diverse aktiviteter såsom bowling, minigolf og tennis.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6140

D.
sagde , Fredericia

Lækkert nyt sommerhus, dejligt indrettet. Smuk udsigt til naturen og blot en lille gåtur til stranden. Vi kommer gerne igenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.982
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...