Feriehus med stråtag i smukt klitlandskab. Hund tilladt

3
icon
icon
icon

Klægdalen 23, Houvig

- Sommerhusnr.: J6195
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende feriehus i et smukt klitlandskab i Houvig. Særdeles velegnet til en mindre familie, og det er tilladt at medbringe en hund. Huset ligger tæt på Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand. Der er en god sydvendt og helt lukket terrasse.

Feriehus med stråtag og smuk beliggenhed i klitlandskab

Skønt feriehus med praktiske og rengøringsvenlige trælaminatgulve i stuen, som sammen med de lyse vægge og loft til kip får rummet til at virke rummeligt og hyggeligt. Der er to gode soveværelser, og på den store hems er der en enkelt soveplads. Fra både stue og terrasse er der en smuk udsigt, og fra terrassen kan du tydeligt høre bølgerne fra Vesterhavet, som ligger få minutters gang fra feriehuset.

Familien med midre børn og hund vil nyde den lukkede terrasse

Den lukkede terrasse giver både tryghed og privatliv for familien med mindre børn og en hund. Området Houvig er særdeles eftertragtet, da det smukke varierede og kuperede klitlandskab og de store grunde betyder masser af plads. Der er et stisystem til Søndervig for både motionister og cyklister. Er man golfspiller, er der en god 27-hullers-golfbane, der har åbent hele året, ca. 5 km fra huset. For lystfiskere er der både Put & Take fiskesøer i nærheden, og i slusen i Hvide Sande er der også gode chancer for at få friskfangede fisk med hjem.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6195

D.
sagde , Danmark

Det er et dejligt sommerhus. Nyt nok til at være pænt og ordentligt, og gammelt nok til at være hyggeligt. Det er pænt indrettet. Udsigten er smuk, og huset og terrassen ligger ret privat. Badeværelset er spartansk, men det fungerer, og det er rent. Vi kan varmt anbefale huset, hvis I søger natur og hygge.

D.
sagde , Silkeborg

Et ægte super hygligt dansk sommerhus. Hjemlig atmosfære rammer så snart man træder indenfor.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 2.505
Renoveret / Byggeår:2015 / 1977

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...