Hyggeligt feriehus med udsigt til både hav og fjord

4
icon
icon
icon
icon

Krylen 8, Houvig

- Sommerhusnr.: J6296
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt feriehus i traditionel stil, så det emmer af feriehygge og kvalitetstid med familien. Feriehuset ligger på en klittop, så du kan nyde en smuk udsigt over fjorden i øst og klitterne og Vesterhavet i vest. Når du sidder på terrassen, kan du endda høre Vesterhavets bølger. Huset har plads til 5 personer. 

Sommerhus der emmer af feriestemning

Så snart du træder inden døre, vil du og din familie føle sig velkommen. Sommerhuset emmer af feriestemning, og brændeovnen bidrager kun endnu mere til denne hyggelige stemning. Sommerhuset har 3 soveværelser, hvor 2 af dem er med dobbeltseng. Det sidste værelse med enkeltmandssenge vil være oplagt til familiens børn. Desuden har feriehuset en indbygget varmepumpe, der sikrer behagelige temperaturer i alle husets rum. 

Feriehus med en usædvanlig god beliggenhed i Houvig

Hyggeligt feriehus i Houvig, hvor du kommer helt tæt på den vestjyske natur. Med adressen Krylen 8 har dette sommerhus en perfekt placering. Der er nemlig kort afstand til Vesterhavet, så du nemt kan komme ned og nyde den smukke sandstrand.

Naboområdet, Søndervig, der er mere livligt, er altid et besøg værd, og her vil du sikkert også nyde et par hyggelige stunder med shopping, gåture eller lidt godt til ganen.

Panoramaudsigt, så du kan nyde både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet

Takket være den unikke beliggenhed på en klittop i Houvig, kan du her nyde en panoramaudsigt over området. Hvem kunne ikke tænke sig at nyde morgenkaffen til en smuk solopgang over Ringkøbing Fjord, for senere at slutte dagen af med en hyggelig grillaften, hvor solnedgangen i Vesterhavet beundres?

I syd er der en dejlig overdækket og afskærmet terrasse, hvor du kan nyde de gode sommerdage og grille om aftenen.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6296

D.
sagde , Brønshøj

Super beliggenhed i rolige omgivelser. Hyggelig hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.000
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...