Feriehus med udsigt til klitlandskab. Hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 5, Houvig

- Sommerhusnr.: J6297
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et højt og flot beliggende feriehus i Houvig med udsigt til klitlandskab mod vest. Indvendigt er huset malet lyst, der er praktiske trælaminatgulve og loft til kip. Et særdeles velegnet hus til den mindre familie, som ønsker at bo midt i den storslåede natur. Hund er velkommen i huset.

Feriehus med smuk udsigt over klitlandskab mod vest i Houvig

Her er der et charmerende og velholdt feriehus i Houvig – perfekt til den mindre familie med 2 børn og en hund. Der er et stort vinduesparti mod vest, som sammen med den gode udsigt skaber et skønt lys. Huset er blevet gennemgribende renoveret i 2015. Den flotte brændeovn skaber både varme og hygge – ideelt efter en lang travetur langs Vesterhavet. Her er der også et ekstra Fladskærms-TV – dog uden parabol tilslutning. Houvig er kendt for den varierede og kuperede natur, som du har fuld mulighed for at nyde i dette feriehus.

En fantastisk strand til familien med børn og hund

Stranden i Houvig er storslået – her kan man tydeligt se, hvilke voldsomme kræfter Vesterhavet har, hvilket er fascinerende og næsten en smule skræmmende. Men det gør det også til det perfekte sted at afholde sin ferie, for en tur langs vandet får hverdagens stress og jag helt væk og energien kan opbygges på ny. Den gamle badeby Søndervig er kun 5 minutter væk i bil, her er der gode butikker og restauranter. Er man lystfisker, er Hvide Sande et must. Motion omkring huset er nemt, både som cyklist eller på gåben på områdets stier. Den sidste soveplads findes i husets anneks.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6297

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. God beliggenhed.

D.
sagde , Silkeborg

Utrolig dejligt lille sommerhus, men fantastisk udsigt til solnedgangen over Vesterhavet fra stuen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredband, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...