Feriehus med sauna, lukket terrasse og redskabsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Regnspovedalen 3, Houvig

- Sommerhusnr.: J6326
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et feriehus i Houvig med sauna, lukket terrasse og et praktisk redskabsrum. Huset er perfekt til en familie med børn og hund, da det ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet. Feriehuset er veludstyret, har 2 badeværelser og sauna på det store bad.

Et godt feriehus med sauna og en lukket terrasse

Et nyere feriehus i Houvig med en hyggelig og indbydende indretning. Der er praktiske og rengøringsvenlige gulve, hvide vægge og træloft til kip, så her mærker du en ægte feriehusstemning i huset. Der er terrasse på 3 sider af huset. Mod øst er den helt lukket og mod vest er den delvist afskærmet, beliggende mellem huset og redskabsrummet. Huset er veludstyret og for børn, der medbringer egen spillekonsol, er der mulighed for at tilslutte denne i et af værelserne, hvor der er et ekstra fladskærms-TV.

Et stort redskabsrum hvis man har medbragte cykler med

Har man cykler med på ferie er det store redskabsrum perfekt til opbevaring af disse. Området byder på mange muligheder for både motionister og cyklister med både børn og hund. Feriehuset er beliggende lige overfor områdets 27-hullers helårs golfbane, hvor man kombinerer den vidunderlige havluft fra Vesterhavet med motion og hygge. Søndervig er kun ca. 5 minutter væk i bil, og her er der gode muligheder for indkøb og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6326

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war schön. Durch die beiden Außensitzbereiche hat man zu jeder Zeit Sonne. Obwohl das Haus an der Straße liegt, waren die Fahrzeuge bei geschlossener Tür nicht zu hören. Wenn man draußen sitzt, lässt sich das natürlich nicht vermeiden, hat uns aber nie gestört. Das Haus ist gemütlich eingerichtet und lässt keine Wünsche offen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war rundherum gepflegt und liebevoll eingerichtet

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich eingerichtetes, sauberes Haus. Schöne Deko und nicht zu überladen. Sehr stimmig eingerichtet. Große Schränke, genug Platz im Bad. Ein Whirlpool wäre ein Traum!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.160
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...