Feriehus med sauna, lukket terrasse og kun 450 m til havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Regnspovedalen 3, Houvig

- Sommerhusnr.: J6326
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Houvig på Regnspovedalen 3 finder I et fint feriehus der kunne være oplagt som feriedestination for de, der ønsker at hold en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet. Sommerhuset er perfekt til en familie med børn og hund, da det ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet nærmere betegnet kun 450 m. Sommerhuset har en størrelse på 100m2 og rummer derfor fin plads til 5 personer. Også 2 hunde er velkomne! Et af husets absolutte højdepunkter er uden tvivl saunaen og brændeovnen som er indbegrebet af ægte sommerhuscharme. Rundt om huset findes en dejlig stor træterrasse. 

Et godt feriehus med sauna og skøn lukket terrasse

På Regnspovedalen 3 bliver I mødt af et nyere hus med en klassisk og hyggelig indretning, hvor loftet er beklædt med træpaneler. Der er praktiske og rengøringsvenlige gulve, hvide vægge og træloft til kip, så her mærker I virkelig en ægte feriehusstemning i huset. Indenfor fordeler huset sig på 3 soverum, hvoraf de 2 har dobbeltsenge og det sidste en enkeltmandsseng. 

Der er en skøn træterrasse på 3 sider af huset. Mod øst er den helt lukket og mod vest er den delvist afskærmet, beliggende mellem huset og redskabsrummet. her kan I rigtig slappa af og lade batterierne op i liggestolene på terrassen. Huset er veludstyret og for børn, der medbringer egen spillekonsol, er der mulighed for at tilslutte denne i et af værelserne, hvor der er et ekstra fladskærms-TV.

Stort redskabsrum og kun 450 m til havet 

Har man cykler med på ferie er det store redskabsrum perfekt til opbevaring af disse. Området byder på mange muligheder for både motionister og cyklister med både børn og hund. Feriehuset er beliggende lige overfor områdets 27-hullers helårs golfbane, hvor man kombinerer den vidunderlige havluft fra Vesterhavet med motion og hygge. Søndervig er kun ca. 5 minutter væk i bil, og her er der gode muligheder for indkøb og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6326

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll eingerichtetes Ferienhaus das keine Wünsche offen lässt.
Gut ausgestattet und liebevolle Einrichtung.
Lage an der Hauptstraße, was allerdings kaum Einfluss auf den erholsamen Urlaub hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles kleines Häusschen!
Trotz der Lage direkt an der Schnellstraße ist man nicht vom Lärm beeinträchtigt, gute Isolierung. Alles was man braucht ist auf kurzem Weg erreichbar.
Strand ist traumhaft und die 15min Gehzeit gehen schnell um wenn man mal etwas bei den Nachbarn schaut.
Haus hat alles was man braucht und auch bei Regen und Kälte kann man es toll drin aushalten! Die Stauraummöglichkeit in den Zimmern und Bad ist spitze, selten so toll. Süßer kleiner Kamin der super warm macht! Küche praktisch und alles was man benötigt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, modernes, gemütliches Ferienhaus mit Liebe zum Detail!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.160
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...