Feriehus med stråtag, lukket terrasse og dobbeltbruser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 72, Houvig

- Sommerhusnr.: J6518
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert feriehus med stråtag og en god lukket terrasse i Houvig. Der er to lækre badeværelser, og et af dem er med en dobbeltbruser. Fra huset er der kun få minutters gang til Vesterhavet og naturen omkring huset er skøn og varieret. Inde er huset smagfuldt møbleret. Hund tilladt.

Flot feriehus bygget i mursten og med stråtag i Houvig

I Houvig finder du dette lækre feriehus bygget i 2016. Her er der god plads til familien, og feriehuset skaber skønne rammer for den kvalitetsbevidste gæst. Fra både feriehuset og terrassen er der en flot udsigt over klitlandskabet mod vest, og på de fleste dage høres bruset også fra Vesterhavet – dette er ægte ferie. Området er kendt for de store sommerhusgrunde og et kuperet klitlandskab.

Her er der både lukket terrasse og badeværelse med dobbeltbruser

Er du på ferie med børn eller hund, er den lukkede terrasse et hit, så alle kan slappe af. Inde i huset er der mange skønne detaljer, der er et badeværelse med dobbeltbruser og en flot sauna – perfekt efter en lang travetur ved havet. Brændeovnen er også populær i mange af årets måneder – både med hensyn til varmen og hyggen derfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6518

D.
sagde , Danmark

Virkelig dejligt hus

D.
sagde , Holstebro

Dejligt og hyggeligt sommerhus, med flot udsigt og tæt på den dejlige strand. Vi hyggede os i dette dejlige sommerhus, vi følte os hjemme. Vi ville ønske det var vores sommerhus. Det er rigtig godt indrettet, med flotte synlige loftsbjælker, i det hele taget rigtig sommerhus stemning. Det var dejligt at forkæle os selv, det kan klart anbefales 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.250
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker og med gulvarme i stue, Træ laminat og med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...