Feriehus med stråtag, lukket terrasse og dobbeltbruser

5
icon
icon
icon
icon
icon
Sneppedalen 72, Houvig - Søg på husnr. J6518

Lækkert feriehus med stråtag og en god lukket terrasse i Houvig. Der er to lækre badeværelser, og et af dem er med en dobbeltbruser. Fra huset er der kun få minutters gang til Vesterhavet og naturen omkring huset er skøn og varieret. Inde er huset smagfuldt møbleret. Hund tilladt.

Flot feriehus bygget i mursten og med stråtag i Houvig

I Houvig finder du dette lækre feriehus bygget i 2016. Her er der god plads til familien, og feriehuset skaber skønne rammer for den kvalitetsbevidste gæst. Fra både feriehuset og terrassen er der en flot udsigt over klitlandskabet mod vest, og på de fleste dage høres bruset også fra Vesterhavet – dette er ægte ferie. Området er kendt for de store sommerhusgrunde og et kuperet klitlandskab.

Her er der både lukket terrasse og badeværelse med dobbeltbruser

Er du på ferie med børn eller hund, er den lukkede terrasse et hit, så alle kan slappe af. Inde i huset er der mange skønne detaljer, der er et badeværelse med dobbeltbruser og en flot sauna – perfekt efter en lang travetur ved havet. Brændeovnen er også populær i mange af årets måneder – både med hensyn til varmen og hyggen derfra.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.250
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...