Skønt feriehus med gode terrasser nær klitter og strand

5
icon
icon
icon
icon
icon
Esebjergvej 48, Houvig - Søg på husnr. J6560

Feriehuset er som et ‘ægte’ feriehus opført i træ, hvilket udstråler feriehygge på terrassen eller foran den tændte brændeovn. Og feriehuset passer flot ind i klitlandskabet ved Vesterhavet, hvor du sikkert vil nyde mange gåture langs vandet.

Kom og oplev feriehuset gode indretning og flotte detaljer

I feriehuset er der gjort meget ud af indretningen. Ikke kun for at få det til at fremstå så indbydende som muligt. Men også for at det skal leve op til de forventninger og behov du som feriegæst kan have.

I den ene ende af feriehuset har du et dejligt stort åbent rum, hvor der er lavet både stue, spiseafdeling og køkken. Rummet er helt ideelt til ferien, da det sætter fokus på sammenvær og familiehygge.

I den anden ende har du fire gode soverum samt tre dejlige badeværelser. Så her er der fin plads til 7 personer.

Nyd de dejlige terrasser omkring feriehuset

Ved feriehuset har du flere gode terrasser, så du næsten altid kan finde en plads med læ og sidde ude og nyde den friske havluft.

Den ene terrasse er helt lukket, hvilket er helt perfekt, når du vil undgå at småbørn går på opdagelse alene.

Feriehuset ligger i et dejligt område tæt på klitter og strand

Området omkring feriehuset er dejlig roligt, så det egner sig rigtig godt til en afslappende familieferie.

Den gode beliggenhed ved klitterne giver en flot udsigt fra feriehuset og dets terrasser. Men det betyder også, at der ikke er ret langt ned til Vesterhavet og den gode sandstrand, der ikke alene indbyder til friske badeture om sommeren, men også til lange gåture hele året rundt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.632
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...