Velholdt hus på fredfyldt grund ved første klitrække

4
icon
icon
icon
icon

Klægdalen 17, Houvig

- Sommerhusnr.: J6753
10 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Utrolig dejligt og velholdt luksushus med swimmingpool på en kuperet klitgrund for enden af en blind vej. Så her kan man i ro og fred nyde ferien på de omkringliggende terrasser eller i husets lukkede solgård. Og vil man en tur til stranden, er der ikke længere end 150 m. ned til Vesterhavet.

Velholdt sommerhus i Houvig

Dette sommerhus er særdeles velholdt, og det er løbende blevet istandsat efter behov, så det fremstår hyggeligt og indbydende med gode faciliteter. Køkkenet er fra 2013, og der er en hyggelig poolafdeling, som både store og små vil nyde.

Derudover er der monteret en energibesparende varmepumpe i forbindelse med swimmingpoolen, så energiomkostningerne bliver holdt på et rimeligt niveau.

Fredfyldt område

Huset ligger i Houvig ud til den første klitrække, som er et meget fredfyldt område. Så ønsker man en ferie, hvor man kan nyde stilheden væk fra hverdagens stress og jag, er dette sommerhus et sikkert hit.

Fra huset og terrasserne er der også en skøn udsigt over det smukke klitområde. Og der er muligt at høre bruset fra det nærliggende Vesterhav. Desuden er der etablebleret en minigolfbane i haven, så det er oplagt at tage en turnering med familien eller vennerne. 

Ved første klitrække – ideelt til hunden

Når du lejer dette sommerhus, får du den helt unikke mulighed for at bo ved 1. klitrække i et hus på en meget stor og kuperet klitgrund tæt på Vesterhavet. Så har man børn og hunde med, er naturen, stranden og det gode stisystem omkring huset, meget velegnet til lange traveture og udflugter.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6753

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt feriehus med skønt poolområde, veludstyret og rigelig plads til 2 familier. Ugenert beliggende meget tæt på Vesterhavet, som kan høres fra grunden.

D.
sagde , Kastrup

Dejligt hus med gode bade muligheder.

D.
sagde , Danmark

Skønt at komme til et sommerhus der er opvarmet og med en god varmefordeling – mod sædvane havde vi slet ikke behov for brændeovnen. Temperaturen på badevandet var også bare dejligt – ligesom modstrømmen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:235 / 11.800
Renoveret / Byggeår:2014 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...