Klassisk feriehus med sauna og brændeovn i Houvig

3.5
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 11, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1000
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Har du lyst til ferie i et smukt, vildt klitlandskab, så er dette sommerhus på Klitdalen 11 i Houvig værd at kigge nærmere på. Det klassiske sommerhus med hyggefaktorer som brændeovn og sauna, samt en klitgrund med legeredsaber, er ideelt til familieferien med op til 6 personer.

Sommerhushygge med brændeovn og sauna

Her er der lagt op til rigtig kæreste- eller familiehygge. Om middagen står på pandekager eller en stor menu, så er det perfekt at samles ved det store spisebord, hvor der efter maden er plads til samvær med spil og snak, imens opvaskemaskinen klarer oprydningen. Skal det være ekstra varmt og hyggeligt, kan I desuden tænde op i sommerhusets brændeovn.

De 2 store lænestole er perfekte til afslapning med dagens avis, strikketøjet eller en god bog, imens børnene kigger tegnefilm, og saunaen bliver varm. Når børnene så er puttet, kan de voksne nyde en tur i saunaen for ekstra velvære, varme og afslapning.

Sommerhuset på Klitdalen 11 er indrettet med 3 soverum, alle med dobbeltsenge.

Overdækket terrasse med udsigt til klitlandskab og legeredskaber til børnene

Nyd udelivet på verandaen foran feriehuset eller terrassen bag huset, hvor du har godt udsyn til børnenes legehjørne med både sandkasse, gynge og rutsjebane. Sommerhuset har sin egen lille udsigtsklit, hvorfra I kan se ud over hele Houvig helt ud til det berømte søtegn.

Turen til både strand og indkøb kan klares til fods, og med cykel eller bil er I hurtigt i Søndervig, hvor der er mulighed for at shoppe og gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1000

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus super med to terrasser
Brusekabine lidt lille for en voksen
Alt i alt et dejligt sommerhusSoverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.428
Renoveret / Byggeår:2021 / 1962

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...