Velholdt sommerhus i Houvig i skønne omgivelser nær vandet

4
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 29, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1303
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at holde en hyggelig ferie i skønne omgivelser nær vandet? Så er dette sommerhus beliggende på Mågedalen 29 i Houvig med garanti noget for jer. Det hyggelige 6-personers sommerhus er lyst og indbydende og har en dejlig aflukket terrasse og en skøn sauna. Og så ligger det kun 450 meter fra Vesterhavet. Den perfekte ramme for en dejlig familieferie. Og jeres hund er også velkommen.

Firestjernet sommerhus med hyggelig sommerhusstemning og sauna

I dette sommerhus er der virkelig kræset for gæsten. Huset er løbende blevet renoveret, så det fremstår velholdt og indbydende. Her er der virkelig sat flueben ved hygge og komfort. Og den store flydersofa kalder på at blive indtaget med en god bog eller en kop varm kakao mellem hænderne, alt imens den skønne brændeovn knitrer lystigt i baggrunden. Det er da ferieatmosfære, der vil noget.
 
Køkkenet ligger i forbindelse med spisekrog og opholdsstue, så I kan tilberede maden, mens børnene er beskæftiget i opholdsrummet. Køkkenet er nydeligt og veludstyret med blandt andet køleskab med 100 liters frysekapacitet, mikroovn og opvaskemaskine. Og der er selvfølgelig god plads til at tilberede jeres måltider.

Sommerferie er lig med afslapning. Og når I trænger til selvforkælelse i rolige omgivelser, kan I nyde en stille stund i sommerhusets skønne sauna. Der er intet bedre end at blive varmet igennem fra inderst til yderst efter en lang dag ved Vesterhavet.

Dejlig afskærmet naturgrund med aflukket terrasse

Feriedage nydes måske allerbedst udendørs, hvor solens kaster sin stråleglans. I det hyggelige sommerhus i Houvig har I de bedste betingelser for at kunne nyde feriedagene udenfor. På den store lukkede terrasse har I mulighed for at lukke jeres hund ud, uden at I skal være urolige for, om den stikker af. På terrassen kan I også slå jer ned i en liggestol og suge solen til jer.
 
Er I mere til en stille stund i skyggen, kan det også lade sig gøre. Under den store overdækkede terrasse er der opstillet havemøbler og grill, som I kan benytte på regnfulde sommerdage.

Sommerhus beliggende nær Vesterhavet

En af de helt store bonusser ved sommerhuset er dets beliggenhed. For i løbet af ganske få minutter til bens er det muligt at komme til Vesterhavet, der ligger blot 450 meter fra adressen. Her kan I tilbringe dagene med svømmeture i vandet eller med solbadning på den flotte sandstrand. For de tålmodige og eventyrlystne er det værd at gå på opdagelse efter rav i sandet.

Tæt på aktiviteter i Hvide Sande og Søndervig

Skal feriedagene krydres med aktiviteter og udflugter, er beliggenhed i Houvig også ideel. I befinder jer nemlig kun få minutters bilkørsel fra feriebyerne Hvide Sande og Søndervig. Her er der gode indkøbsmuligheder i både specialbutikker og supermarkeder, ligesom I også finder lækre restauranter og caféer i byerne. Absolut et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1303

D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus, der levede helt op til forventningerne.

D.
sagde , Danmark

Fint stort hus med aflukket terrasse og have perfekt til vores familie med hund. Skøn beliggenhed tæt på stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.251
Renoveret / Byggeår:2018 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...