Skønt sommerhus i Houvig med nedsænket spa og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 12, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1307
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1850 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skal ferien afholdes i lækre omgivelser i år? Så er huset på Troldedalen 12 i Houvig bestemt et besøg værd. I det firestjernede sommerhus med plads til 8 personer er der dømt sommerhusstemning, afslapning og forkælelse for alle penge. Her er der blandt andet nedsænket spabad, sauna og aktivitetsrum. Og så ligger huset ovenikøbet kun 450 meter fra Vesterhavet.

Smagfuld indrettet sommerhus med eksklusive materialer og masser af personlighed 

I det flotte sommerhus i Houvig bliver I mødt af en lys og imødekommende indretning, der oser af god kvalitet, komfort og personlighed. Klassiske elementer som panelvægge, behagelige møbler og en lun brændeovn er på fineste vis kombineret med detaljer med masser af karakter. Blandt andet de fine billeder væggene, flotte og iøjefaldende tæpper og eksklusive materialer.
 
Det store opholdsrum bliver uden tvivl jeres naturlige samlingspunkt. Her skinner solen ind gennem de store vinduespartier fra gulv til loft, og hvorigennem der er udsigt til naturen udenfor. Rummet har loft til kip, der gør rummeligheden desto mere slående. Opholdsrummet kombinerer køkken, spisestue og stueafdeling, som er indrettet med blandt andet fladskærms-tv, DVD, radio og CD-afspiller.
 
Der er i alt 8 sengepladser i huset – fordelt på 3 værelser og en hems. Alle værelser er indrettet med dobbeltseng, mens hemsen er udstyret med to enkeltmadrasser, der kan sættes sammen, hvis I ønsker det. I får adgang til hemsen via en trappestige i aktivitetsrummet. Om mon ikke familiens teenagere vil gøre krav på dette område?

Aktivitetsrum med bordfodbold, dart og gamingområde

Huset råder over et skønt aktivitetsrum, der uden tvivl vil vække begejstring hos børn i alle aldre. Dette rum er virkelig garant for, at I aldrig kommer til at kede jer på ferien. Her er der blandt andet bordfodbold og dart at forlyste sig med. Rummet er indrettet med et lille gamingområde med fladskærms-tv og sækkestole, hvor I kan give jer i kast med at spille spil.

Wellness-område med nedsænket spa, sauna og musikanlæg

Der er for alvor mulighed for at få sænket skuldrene og for at få taget nogle dybe vejrtrækninger, mens I opholder jer i huset i Houvig. Og det skønne wellness-område på badeværelset skal nok sørge for at forsyne jer med afslappende stunder.
 
Det flotte lyse badeværelse er nemlig et sandt mekka, når det kommer til wellness og afslapning. Her er der blandt andet en lækker sauna og et skønt nedsænket spabad med nakkestøtte. Og musikanlægget sørger for at akkompagnere jeres hyggestunder på badeværelset med skønne toner. Der er desuden et pænt gæstetoilet med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

Firestjernet sommerhus tæt på Vesterhavet

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Vesterhavet er et stort trækplaster for de fleste. Det er bare noget helt særligt at besøge de brusende blå bølger, de åbne vidder og de brede sandstrande. I har rig mulighed for at besøge Vesterhavet fra beliggenheden i Houvig. Sommerhuset ligger nemlig kun 450 meter fra vandet og kan nås på 5-10 minutter på gåben.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.366
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...