Skønt feriehus med gode terrasser og rolige omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Lærkealle 1, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K0111
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset egner sig både til børnefamilien med hund eller til parret, der gerne vil nyde tosomheden. Området er nemlig roligt og indbyder til skønne gåture til stranden og på de små stier i området. Og indenfor gåafstand har du en stor legeplads.

Nyd en ferie i dette hyggelige og velholdte feriehus

Feriehuset er hyggeligt indrettet, så det indbyder til samvær og kvalitetstid med dem, du holder allermest af. I stuen sørger brændeovnen for både varme og hygge på de køligere dage, mens du efter en forfriskende gåtur slapper af med en god film på fladskærmen. Og mod vest har du et stort vinduesparti, så du kan nyde udsigten over området.

Der er også indrettet en dejlig hems, som især børn og teenagere gerne vil bruge. Her er der et ekstra fjernsyn med dvd-afspiller, så de kan se en film eller tilslutte deres medbragte spillekonsol. Derudover er der gratis trådløst internet, så de kan holde sig opdateret.

I feriehuset er der også installeret en energibesparende varmepumpe, der giver en billigere opvarmning af feriehuset. Den kan desuden også bruges som aircondition på de varme dage.

To dejlige terrasser til afslapning og grillhygge

Feriehuset har to dejlige terrasser, hvoraf den ene er lukket – ideelt for både hund og børn, så du kan slappe af med en god bog, nyde solen eller grille. Og på terrassen mod vest kan du nyde den pragtfulde solnedgang over klitterne.

Grunden er en naturgrund på knap 3000 m2, så der er masser af plads, hvor både børn og hund kan løbe og lege.

Gode muligheder for lystfiskeri og golf

For lystfiskere er der en put & take-fiskesø lige i nærheden, og kun 2 km. fra feriehuset, finder du en skøn 27-hullers helårsgolfbane.

Søndervig

er heller ikke længere end en rask lille cykeltur derfra. Og her finder du masser af gode butikker, restautanter, aktiviteter og badeland. Ellers du kan køre ca. 10 km mod øst og lande i Ringkøbing med den hyggelige havn og de små brostensbelagte gader, hvor vægterne går deres runde om aftenen.

Det siger vores gæster om sommerhuset K0111

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt hus som ligger fint på en lille bakke så man har en super udsigt over lodbjerg hede. Man kan høre vesterhavets brusen. Ungerne hyggede sig med leg på hemsen og det var et kæmpe plus at haven var indhegnet til vores hund.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 2.777
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...