4-stjernet poolhus i Lodbjerg Hede med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 1, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6012
14 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en sommerferie ved Vesterhavet i det vestjyske klitlandskab, hvor I kan have hele den store familie med? Så er dette store stråtækte energivenlige poolhus i Lodbjerg Hede bestemt et godt bud! Sommerhuset er blevet renoveret i 2021 og byder foruden en stor pool blandt andet på sauna og spabad. Her er plads til 14 personer – og også de firbenede er velkomne!

18 m2 stor pool, sauna og spabad

Sommerhuset på Risbjergvej 1 fremstår lyst og venligt med klassisk sommerhus-interiør, og det nye køkken samt de integrerede stuer med brændeovn, vil uden tvivl danne rammen om mange gode feriestunder. Sommerhuset på Risbjergvej 1 rummer alle de praktiske nødvendigheder, der skal til for at gøre ferien afslappende. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme i sommerhuset, så man ikke fryser om fødderne på køligere dage. Feriehuset indeholder hele 3 badeværelser, så der ikke opstår kø ved morgenrutinen. Sommerhuset har 6 soverum, hvoraf det ene består af 2 køjesenge. I poolrummet er der udover den 18 m2 store pool, også et spabad og en sauna, som bidrager til wellness oplevelsen på ferien. Her kan I rigtig få ladet batterierne op.  

Ugeneret naturgrund med gynger og sandkasse

På østsiden af sommerhuset finder I en ugeneret, lukket terrasse, hvor børnene kan lege med fodboldmålene og hunden løbe frit. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag i den lune aftensol. På naturgrunden findes både gynger og sandkasse, som de mindste kan lege med, mens I holder øje med bøfferne på grillen.

Lodberg Hede – et smukt kuperet hedelandskab

Med den centrale placering er sommerhuset på Risbjergvej 1 et perfekt udgangspunkt for udflugter. Lodbjerg Hede er et smukt hede – og plantageområde, som er naturligt afgrænset af fyretræer og lyng. Herfra er der kun ganske få kilometer til den livlige badeby Søndervig, som tilbyder mange aktiviteter. Fx bowling, segway, minigolf og fitness, foruden de mange restauranter og cafeer, der findes her. Eller hvad med et smut til fiskerbyen Hvide Sande hvor der afholdes fiskeauktioner om sommeren. I er heller ikke langt fra den gamle hyggelige købstad Ringkøbing, hvor der også er gode shoppingmuligheder.  

Det siger vores gæster om sommerhuset K6012

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet für 4 Familien Schlafplätze. Am Esstisch oder Pool wird es für mehr als 10 Personen aber kuschelig. Sonst bietet dieses Haus alles was man für einen erholsamen Urlaub benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist im ganzen schön, es hat viel Platz und ist sehr gemütlich. Ein paar Kleinigkeiten könnten gemacht werden (Kosmetik). Wir waren mit 4 erwachsenen und 2 Kindern dort. Aber jeder hatte seinen Bereich was sehr schön war. Die terasse lädt zum Abschalten ein, der Garten leider nicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war selbst für unsere 5-köpfige Gruppe ausreichd groß. Schön war auch der Schwimmbadbereich mit Sauna, Whirlpool und extra Bad. Die Ausstattung der Hauses ließ keinerlei Wünsche offen. Selbst Handtücher, Waschmittel, Spülmaschinentabs und Klopapier waren ausreichend vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:212 / 2.236
Renoveret / Byggeår:2021 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...