Badeferie året rundt i et ikke-ryger feriehus med indendørs pool

3.5
icon
icon
icon
icon
Brunbjergvej 19, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6437

På Brunbjergvej 19 i Lodberg Hede finder i dette skønne ikke-ryger-hus med plads til 10 personer og familiens 2 hunde. Her er lagt op til badeferie året rundt, med egen swimmingpool, spabad og sauna. I kan også nyde en stille stund foran brændeovnen, og rigtig få ladet batterierne op til hverdagen igen.

Wellness og afslapning på højt plan

Uanset vind og vejr, er det altid badeferie med feriehusets swimmingpool. Her er plads til at både store og små, kan nyde en dukkert i swimmingpoolen. Trænger I mere til afslapning og wellness? Så skal I da helt klart tage en tur i spabadet, eller nyde den gode varme i saunaen.

Hygge med hems og brændeovn

I bliver også mødt af en lys og imødekommende indretning, med stor og rummelig stue, hvor der er brændeovn og bordfodboldbord. Feriehuset giver jer virkelig plads til indendørs aktiviteter, samt hygge og afslapning ved brændeovnen. For ungerne er her også en hems, som giver plads til afslapning og hygge med spil.

Fra stuen er der direkte udgang til den store afskærmede til dels overdækkede terrasse, hvor I rigtig kan nyde de gode sommeraftener med grillhygge, og se børnene og hunden lege i haven.

Smuk beliggenhed tæt på hav og indkøbsmuligheder

Feriehusets have har plads til en masse leg, for både store og små. Der er også plads til, at familiens op til 2 hunde kan få brændt noget krudt af. For de mindste i familien er der gyngestativ og sandkasse, hvor de kan slippe fantasien løs, mens de voksne slapper af og nyder ferien på terrassen.

Brunbjergvej 19 er beliggende i Lodberghede tæt ved Søndervig, hvor der er flere muligheder for at shoppe og få noget at spise. Her ligger I med kun 1,5 km til Vesterhavet, som bestemt er et besøg værd hele året rundt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.256
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...