Badeferie året rundt i et ikke-ryger feriehus med indendørs pool

4
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 19, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6437
10 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Brunbjergvej 19 i Lodberg Hede finder i dette skønne ikke-ryger-hus med plads til 10 personer og familiens 2 hunde. Her er lagt op til badeferie året rundt, med egen swimmingpool, spabad og sauna. I kan også nyde en stille stund foran brændeovnen, og rigtig få ladet batterierne op til hverdagen igen.

Wellness og afslapning på højt plan

Uanset vind og vejr, er det altid badeferie med feriehusets swimmingpool. Her er plads til at både store og små, kan nyde en dukkert i swimmingpoolen. Trænger I mere til afslapning og wellness? Så skal I da helt klart tage en tur i spabadet, eller nyde den gode varme i saunaen.

Hygge med hems og brændeovn

I bliver også mødt af en lys og imødekommende indretning, med stor og rummelig stue, hvor der er brændeovn og bordfodboldbord. Feriehuset giver jer virkelig plads til indendørs aktiviteter, samt hygge og afslapning ved brændeovnen. For ungerne er her også en hems, som giver plads til afslapning og hygge med spil.

Fra stuen er der direkte udgang til den store afskærmede til dels overdækkede terrasse, hvor I rigtig kan nyde de gode sommeraftener med grillhygge, og se børnene og hunden lege i haven.

Smuk beliggenhed tæt på hav og indkøbsmuligheder

Feriehusets have har plads til en masse leg, for både store og små. Der er også plads til, at familiens op til 2 hunde kan få brændt noget krudt af. For de mindste i familien er der gyngestativ og sandkasse, hvor de kan slippe fantasien løs, mens de voksne slapper af og nyder ferien på terrassen.

Brunbjergvej 19 er beliggende i Lodberghede tæt ved Søndervig, hvor der er flere muligheder for at shoppe og få noget at spise. Her ligger I med kun 1,5 km til Vesterhavet, som bestemt er et besøg værd hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6437

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes Ferienhaus in dem wir uns sehr wohl gefühlt haben. Der Pool war wirklich das Highlight.

DE
D.
sagde , Fredersdorf

Schönes Ferienhaus für die ganze Familie

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.256
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...