Feriehus med carport på stor plænegrund i roligt område

3.5
1818
Brunbjergvej 10, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6548
Gæsterne siger:

Er du til ferie i rolige omgivelser, hvor du kan være helt dig selv? Så er dette feriehus på en stor afskærmet plænegrund bestemt det helt rigtige. Det ligger tæt på Søndervig i området Lodbjerg Hede, der med sin smukke natur, roen og hyggelige stemning er et populært ferieområde.

Hyggeligt feriehus med carport og dejlige terrasser

Feriehuset er lyst og indbydende, og i stuen er der store vinduespartier, så du får naturen helt tæt på. På de køligere dage vil du sikkert nyde at sidde med ild i brændeovnen, en god bog og udsigten til naturen i baggrunden. Huset har tre fine soveværelser, det mindste er bedst egent som børneværelse.

Omkring feriehuset har du nogle dejlige terrasse, så du kan sidde ude og nyde den friske luft, så snart vejret tillader det.

Den lukkede terrasse er især velegnet til familier med småbørn og/eller hund. Og den overdækkede terrasse er rigtig god til hyggelige grillaftener, hvor det danske vejr måske er lidt ustadigt.

Den store plænegrund er perfekt til boldspil og leg med børnene

En ferie i disse omgivelser er lig med en ferie med kvalitetstid og nærvær, hvor der hygges på terrasserne, leges på den store plænegrund, og mon ikke mor og far kan lokkes med til en omgang boldspil.

Plænegrunden og den afsides beliggenhed gør også feriehuset velegnet til familier med hund, da der er god plads og frihed til gåture.

Tæt på feriehuset har du også en Put&Take-sø og en golfbane, der har helårsåbent.

Nyd beliggenheden i det rolige område

Feriehuset ligger ugeneret, så du kan holde ferie i fred og ro. Her har du ulig andre områder langs vestkysten træer og buske, der afskærmer grunden.

I området omkring feriehuset er der hyggelige naturstier til lange traveture i plantagen. Desuden er der også en stor fælles legeplads, så børnene kan hygge sig. Kører du en tur til Houvig, er den lokale gårdbutik altid et besøg værd, her sælges der lokale delikatesser og lækkerier. Man kan også nyde appetitvækkere i cafeen.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6548

D.
sagde , Kjellerup

Køleskabet er ved at trænge til udskiftning. Meget langsom nedkøling..


Esmark sagde
Ejer takker for tilbagemeldingen og informerer os om, at køleskabet er blevet udskiftet:)


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...