Feriehus med carport på stor plænegrund i roligt område

3.5
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 10, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6548
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er du til ferie i rolige omgivelser, hvor du kan være helt dig selv? Så er dette feriehus på en stor afskærmet plænegrund bestemt det helt rigtige. Det ligger tæt på Søndervig i området Lodbjerg Hede, der med sin smukke natur, roen og hyggelige stemning er et populært ferieområde.

Hyggeligt feriehus med carport og dejlige terrasser

Feriehuset er lyst og indbydende, og i stuen er der store vinduespartier, så du får naturen helt tæt på. På de køligere dage vil du sikkert nyde at sidde med ild i brændeovnen, en god bog og udsigten til naturen i baggrunden. Chromecasten i huset giver mulighed for at streame en god film eller serie også.

Huset har tre fine soveværelser, det mindste er bedst egent som børneværelse.

Omkring feriehuset har du nogle dejlige terrasser, så du kan sidde ude og nyde den friske luft, så snart vejret tillader det.

Den lukkede terrasse er især velegnet til familier med småbørn og/eller hund. Og den overdækkede terrasse er rigtig god til hyggelige grillaftener, hvor det danske vejr måske er lidt ustadigt.

Den store plænegrund er perfekt til boldspil og leg med børnene

En ferie i disse omgivelser er lig med en ferie med kvalitetstid og nærvær, hvor der hygges på terrasserne, leges på den store plænegrund, og mon ikke mor og far kan lokkes med til en omgang boldspil.

Plænegrunden og den afsides beliggenhed gør også feriehuset velegnet til familier med hund, da der er god plads og frihed til gåture.

Tæt på feriehuset har du også en Put&Take-sø og en golfbane, der har helårsåbent.

Nyd beliggenheden i det rolige område

Feriehuset ligger ugeneret, så du kan holde ferie i fred og ro. Her har du ulig andre områder langs vestkysten træer og buske, der afskærmer grunden.

I området omkring feriehuset er der hyggelige naturstier til lange traveture i plantagen. Desuden er der også en stor fælles legeplads, så børnene kan hygge sig. Kører du en tur til Houvig, er den lokale gårdbutik altid et besøg værd, her sælges der lokale delikatesser og lækkerier. Man kan også nyde appetitvækkere i cafeen.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6548

D.
sagde , Vejle Øst

Dejligt feriehus, med det der skal være.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...