Dejligt børnevenligt hus med spa og sauna – tæt på golf og fiskesø

4
icon
icon
icon
icon

Klitrosevej 15, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6776
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra Vesterhavet, på Klitrosevej 15 på Lodbjerg Hede, ligger dette skønne feriehus til 8 personer. Huset ligger på en stor, delvis lukket grund – omgivet af træer. Her er masser af plads til legeaktiviteter og boldspil. Et perfekt hus til 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lys og praktisk indretning med 2 badeværelser

Husets hjerte og samlingspunkt er det lyse køkken-opholdsrum, hvor der er højt til loftet og plads til det hele. Den fine køkkenafdeling fra 2020 har alt, hvad der er nødvendigt til en god ferie, bl.a. 100 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine, så alle kan bruge tiden samvær og oplevelser.

Stuens sofahjørne indbyder til totalafslapning – evt. med en god bog og kop kaffe foran den knitrende ild i brændeovnen.

Her er hele to badeværelser, hvor der i det ene også er spa og sauna. Det er perfekt afslapning efter en rask tur til vandet, eller efter en lang dag på golfbanen.

De 8 sovepladser er fordelt på 4 soverum, hvoraf de 3 har en dobbeltseng og det 4. værelse har en køjeseng.

Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler i huset, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på. Det gør alting nemmere og mere fleksibelt for den travle familie. En varmepumpe hjælper med at holde energiforbruget nede.

Gode terrasser og stor græsplæne

Rundt om huset er der en god stor – og delvis lukket terrasse, hvor man rigtig kan nyde udelivet. På den store plænegrund er der både sandkasse og gynge m.m. – alletiders til leg og sjov for den store familie.
Total afslapning og hygge er en skøn sommeraften med en veltilberedt grillmiddag og med et glas rødvin på terrassen, mens himlen ændrer sig fra orangerød i vest til en natblå og funklende stjernehimmel.

Lodbjerg Hede, et dejligt område, tæt ved havet og Stadil Fjord

Her på Lodbjerg Hede, få minutters gang fra Stadil Fjord, er mulighederne mange – knapt et par kilometer fra huset ligger en 15.000m2 stor fiskesø, hvor der er mulighed for selv at fange aftensmaden.

Ikke langt fra fiskesøen ligger golfbanen, hvor man enten kan vedligeholde sit handicap, – eller bruge ferien til at prøve golf-sporten af.

Vesterhavet ligger kun 2 km væk og Søndervig by med masser af hyggelige restauranter, butikker og indkøbsmuligheder ligger 4 km fra huset.

Et besøg i Ringkøbing, en af landets ældste købstæder, er næsten et ”must”. Her er bymidten med Torvet og Hotel Ringkøbing ofte et samlingspunkt for arrangementer. En gåtur ned gennem Vester Strandgade til havnen, giver et fint indtryk af den gamle købstad.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6776

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes und gut geschnittenes Ferienhaus. Das Mobiliar und Inventar sind in die Jahre gekommen. Das Grundstück liegt im Wald und ist deshalb etwas dunkel. Die Lage ist ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, sauberes und gepflegtes Haus. Die Küche ist sehr gut ausgestattet, wir würden es jeder Zeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Ferienhaus, viel Stauraum in der Küche und in den Schlafzimmern.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...