Dejligt sommerhus med brændeovn til 4 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Rørsangervej 6, Lodberg Hede

- Sommerhusnr.: K6793
4 pers.
Antal personer
1250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Skal jeres næste ferie foregå i rolige og naturskønne omgivelser, så tag et kig på dette dejlige sommerhus med brændeovn på Rørsangervej 6. Sommerhuset har plads til 4 personer og er derfor helt ideelt til den lille familie eller parret. Her er jeres hund også velkommen på ferien.

Lys indretning med brændeovn

Over alt i sommerhuset på Rørsangervej 6 vil I kunne mærke den skønne ferieatmosfære, som feriehuset byder på, takket være det gode lysindfald og de lyse trævægge og -lofter. I sommerhuset møder I en moderne indretning, som enhver vil finde sig godt tilpas i.

Sommerhusets hjerte er alrummet, hvor køkken, stue og spiseafdeling er samlet i ét rum. Alrummet kommer uden tvivl til at danne rammen om mange gode feriestunder for hele familien med alt fra madlavning i køkkenet til afslapning i sofaen. Brændeovnen i rummet fuldender stemningen og sørger for god varme.

Feriehuset er indrettet med 2 gode soveværelser, der begge har dobbeltseng. Desuden er der 1 badeværelse med gulvvarme, så ingen fryser fødderne om morgenen. På badeværelset har I også en vaskemaskine.

Delvist overdækket terrasse og skøn natur

Sommerhuset har en dejlig terrasse, hvor I virkelig kan nyde de varme og solrige feriedage. Terrassen er delvist overdækket, så når I har brug for lidt tid i skyggen, kan I søge under den overdækkede del. På terrassen står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt tilpas på et godt solspot.

På terrassen har I også en grill til rådighed. På de lune ferieaftener er der intet bedre end en lækker grillmiddag på terrassen med god mad, kolde drikkevarer og godt selskab.

På østsiden af sommerhuset har I også en mindre terrasse, der er helt perfekt til dagens første kop kaffe, mens resten af feriehuset endnu ikke er stået op.

Sommerhuset ligger på en 2.090 kvadratmeter stor grund, hvor I har masser af plads at boltre jer på – jeres hund vil elske det! Grunden er omgivet af træer, så her kan I virkelig nyde den skønne vestjyske natur på ferien.

Ferieoplevelser for hele familien i Søndervig

Med ferieadresse i Lodberg Hede har I ikke langt til den dejlige ferieby Søndervig. I Søndervig er der mange gode ferieoplevelser for hele familien. Her kan I blandt andet besøge oplevelsescenteret Beach Bowl, hvor I kan give her i kast med aktiviteter som bowling og tennis. I Søndervig kan I også besøge én af Danmarks bedste badestrande.

Hvis sulten melder sig, er der flere gode spisesteder, I kan besøge i Søndervig. Derudover har I også mulighed for at købe ind i supermarkedet og i byens specialbutikker.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 2.090
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...