Renoveret sommerhus med rolig beliggenhed og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Rørsangervej 17, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6848
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en lukket vej i Lodbjerg Hede ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer. En oplagt feriedestination for familien; sommerhuset er blevet totalrenoveret i 2020, og de hyggelige indendørs omgivelser akkompagneres af en stor, velholdt plænegrund, hvor både børnene og hunden har masser af plads til leg. På plænen er der både en havetrampolin og to fodboldmål.

Rolig beliggenhed for enden af en blind vej og naturskøn udsigt

Sommerhuset på Rørsangervej 17 i Lodbjerg Hede ligger i maleriske omgivelser, som indbyder til lange spadsereture i den grønne natur. Derudover ligger den fantastiske sandstrand knap 1,5 kilometer væk, og ved Houvig Strand er der en parkeringsplads lige ved siden af strandopgangen. Søndervigs populære ferieby ligger kun få minutters kørsel fra ferieadressen, og der er også en legeplads i nærheden.

Lukket og delvist overdækket terrasse – stor og velholdt plænegrund

Den skønne beliggenhed på en stor og velholdt plænegrund lægger op til masser af tid i den friske luft. De to fodboldmål og havetrampolinen sikrer underholdningen. Sommerhusets terrasse er både delvist overdækket og lukket, så I altid kan finde ly og læ – såvel som en plads direkte i solen på de herlige sommerdage – og mens I slapper af på terrassen, kan ungerne og hunden få lov til at boltre sig på den store græsplæne, som er perfekt til leg og boldspil.

Totalrenoveret sommerhus, hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset har i 2020 gennemgået en omfattende renovering, hvilket har resulteret i et både moderne og stemningsfyldt indre. De 65 kvadratmeter byder på 3 soveværelser, et badeværelse med gulvvarme samt en kombi vaske/tørretumbler og et opholdsrum, som kombinerer køkken, stue og spiseafdeling i ét.

En ekstra stemningsspreder er selvfølgelig den klassiske brændeovn, som med sine knitrende flammer sørger for, at også de grå og blæsende feriedage bliver utrolig hyggelige. Og med opvaskemaskine i køkkenet får I endnu mere tid til at nyde feriehyggen, samværet og stilheden langt væk fra den travle hverdag.

Lodbjerg Hede er generelt et roligt og virkelig naturskønt område, som er helt optimalt til jer, der sætter pris på fred og ro på ferien. Ferieområdet er desuden hjemsted for en fiskesø, en golfbane og naturperlen Røjklit Havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6848

D.
sagde , Herning

Fantastisk feriehus, kommer gerne igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.669
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (84 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...