Fredeligt beliggende hus med garage og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Irisvej 13, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6956
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et velholdt og charmerende sommerhus, renoveret i 2013, placeret på en fredeligt beliggende grund. Huset er velegnet til en familie, også med hund. De gode terrasser kan benyttes hele dagen og børnene kan spille bold på græsplænen. I forbindelse med garagen er der desuden et bordtennisbord.

Fredeligt beliggende hus

Dette sommerhus er beliggende for enden af en stikvej, omgivet af træer på en smukt plejet plænegrund. Området er særdeles charmerende, det er fredeligt og kun 1700 m fra Vesterhavet.

Garage og aktivitetsrum med bordtennis

Det er kun få feriehuse, som har garage som dette hus har, og i forbindelse med garagen er husets aktivitetsrum placeret, hvor man kan spille bordtennis. Her findes feriehusets vaskemaskine og tørretumbler også, samt et ekstra køle/fryseskab.

Skønt hus til børn og hund

Sommerhuset er hyggeligt indrettet, der er rengøringsvenlige trælaminatgulve, så selvom man har børn og hund med, er de nemme at holde. Møbleringen er også smagfuld og huset rummer de moderne faciliteter, man forventer i dag.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6956

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus på ugeneret grund, for enden af blind vej.

D.
sagde , Søndersø

Et skønt feriehus, med alt hvad man skal bruge. Super godt indrettet, og perfekt med 3 værelser, så det er muligt for 6 personer at overnatte i huset.
Særdeles brugte vores teenager flittigt bordtennis, som var perfekt placeret i aktivitetsrummet, som også indeholdt stort køleskab, hvilket var lækkert til kolde drikkevare.Feriehuset ligger perfekt. For enden af en vej, dvs vi havde det hele for os selv. Ingen biler der kørte forbi.
Dejlig ugenert grund og med masser af plads . Hyggelige kroge hvor morgenkaffen kunne nydes.
Vi havde vores hund med og det var også super for ham, med al det plads udenfor.

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og velindrettet sommerhus beliggende på en ugeneret grund i dejlige omgivelser.
Velegnet også til personer med børn; stor græsplæne, bordtennis og legeplads i nærheden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...