Hyggeligt stråtækt sommerhus til 4 personer i Vedersø, tæt på stranden.

4
icon
icon
icon
icon

Bavnebjergvej 25, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6117
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Leder I efter et hyggeligt sommerhus med stråtag kun 100 meter fra stranden og det brusende Vesterhav? Så er sommerhuset på Bavnebjergvej 25 i Vedersø det helt rigtige valg for jer. Feriehuset har plads til op til 4 personer, hvilket er ideelt til en lille familie eller en parferie. Takket være nærheden til stranden kan I lytte til lyden af Vesterhavet om aftenen, mens I sætter jer til rette foran den knitrende brændeovn. For en ekstra dosis afslapning, er der en sauna og et boblebad på badeværelset. Hvis I ankommer med jeres el-bil, behøver I ikke at bekymre jer om at løbe tør for strøm, da feriehuset har et opladningsanlæg.

Hyggeligt stråtækt hus med sauna, boblebad og energivenlig varmepumpe

Når I træder ind i feriehuset, vil I blive mødt af en lys og hyggelig atmosfære, der får jer til at føle jer hjemme med det samme. Feriehuset er fordelt på 2 etager, med feriehusets hjerte i stueetagen.

Her kombinerer den store stue køkken, stue og spiseplads, så I kan tilbringe tid sammen, mens den ene af jer laver mad, og den anden ser sit yndlings-tv-program. På kolde dage kan I tænde op i brændeovnen og lytte til den knitrende ild, mens I nyder en varm kop te.

I stueetagen finder I også et af de to badeværelser i feriehuset. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, men badeværelset i stueetagen byder jer på ekstra wellness efter en lang dag på stranden, da I her finder feriehusets egen sauna og dejligt boblebad. 

Efter en lang og begivenhedsrig dag kan I genoplade batterierne i feriehusets to soveværelser. Soveværelserne og det 2. badeværelse ligger på 1. sal. Det ene soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, mens det andet soveværelse har 2 enkeltsenge.

Den installerede og energivenlige luft-til-luft-varmepumpe sørger også for konstant og behagelig varme.

Skøn klitgrund omgivet af træer kun 100 meter fra stranden

Feriehuset på Bavnebjergvej 25 ligger på en klitgrund på ca. 3300 m2, som er omgivet af træer og marrehalm. Her kan I gøre det behageligt på den åbne terrasse, og hvis det er lidt blæsende, finder I også et læfyldt sted, hvor I kan nyde roen og den uforstyrrede natur.

Huset er udstyret med både liggestole og havemøbler, som sikre at i har det bedste betingelser for lange sommerdage under åben himmel, med god komfort.

Fra feriehuset er der kun 100 meter til den kilometerlange sandstrand ved den danske vestkyst og det brusende Vesterhav. Uanset hvilken tid på året det er, er Vesterhavet altid et besøg værd for at komme væk fra det hele.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:123 / 3.300
Renoveret / Byggeår:2007 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (105 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...