Fint sommerhus i Fjand med sauna og tømmespa

3
icon
icon
icon

Helmklit 280, Fjand

- Sommerhusnr.: L6262
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus i Fjand, kunne dette feriehus på Helmklit 280 være et godt bud. Sommerhuset har plads til 6 personer og er ideelt til en familie med børn. Sommerhuset ligger på en plænegrund, hvor børnene har mulighed for at tage en rask gyngetur. Hvis I ankommer i el-bil, finder I ved feriehuset desuden en lade mulighed til denne.

Personlig indretning – Hygge foran brændeovnen

I det hyggelige sommerhus bliver I præsenteret for et åbent køkken alrum med opvaskemaskine der sørger for opvasken. I forlængelse af køkkenet finder I stuen, hvor nogen har mulighed for at hygge sig foran tv’et imens andre står for tilberedning af aftensmaden. Brændeovnen sørger for en behagelig varme på de lidt køligere aftener.

Derudover råder feriehuset over 6 sovepladser fordelt på 3 soverum. 2 af soveværelserne er udstyret med 2 dobbeltsenge, hvor det sidste værelse råder over en køjeseng – Ideelt til børnene.

Efter en lang og god gåtur ved Nissum Fjord, hvor I rigtig kan nyde den omkringliggende natur, kan I igen få varme i kroppen – Enten fra den boblende spa eller feriehusets sauna. Desuden er sommerhuset udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så I uden problemer kan medbringe jeres yndlingstøj på ferien.

Som supplement til feriehusets brændeovn, kan I i sommerhuset ved hjælp fra den energisparende varmepumpe med garanti opnå en behagelig temperatur.

Skønt udeområde med gynger til de små

På den skønne og omkringliggende plænegrund har børnene rig mulighed for at få brændt krudt af med en rask gyngetur. Samtidig med at børnene leger, kan I på det dejlige og afskærmede terrasseområde med garanti nyde solens stråler på de skønne og lune sommerdage. Ydermere råder sommerhuset på Helmklit 280 over en grill, hvorfra I også kan nyde et lækkert måltid samt et lækkert glas vin eller lignende.

Derudover kan I inden for få minutters gang nå den idylliske og største fjordhavn ved Nissum Fjord, Helmklink Havn, hvor der desuden er mulighed for at børnene kan lege på legepladsen. I kan ydermere nyde jeres medbragte mad og kaffe ved de tilhørende borde og bænke.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6262

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was ich von einem Haus erwarte, und die beste Dusche die ich in Dänemark hatte .Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.085
Renoveret / Byggeår:2016 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (84 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...