Feriehus til 12 personer med pool, sauna, spa og 2 hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vedersø Klitvej 23, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6472
12 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne Vedersø, kun 150 meter fra Vesterhavet ligger dette store poolhus til 12 personer. Det hyggelige hus er et oplagt valg til den næste, storstilede familieferie og byder på underholdning for alle aldre med sine fede faciliteter som blandt andet omfatter en 18 kvadratmeter stor swimmingpool, sauna og spabad. Op til 2 hunde er tilladt!

Badeferie året rundt og gode praktiske faciliteter

De i alt 216 kvadratmeter på Vedersø Klitvej 23 lægger op til en underholdende familieferie i hyggelige omgivelser. Den venlige indretning med lyse overflader, store vinduespartier og mange små, fine detaljer, skaber en afslappende atmosfære og sætter den helt rigtige feriestemning.

Ligegyldigt hvornår I holder ferie, så husk at pakke badetøjet med – her kan I nemlig holde badeferie året rundt i husets indendørs swimmingpool! I poolrummet finder I både pool, rutsjebane og spabad til 4 personer, så der er noget for enhver smag. Efter en svømmetur kan I blive tørre i husets fine sauna.

Feriehuset er rigtig praktisk indrettet, og med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine bliver ferien så ukompliceret som muligt. Der er også sørget for hele 3 badeværelser, så I undgår de lange toiletkøer.

Lukket terrasse og kun 150 meter til havet

Udenfor finder I en stor, lukket terrasse, hvor alle finder en plads i solen, og hvor både børnene og hundene kan løbe frit rundt uden opsyn. Havemøbler og liggestole står til rådighed, og om aftenen kan I tænde op i husets grill for at fuldende den perfekte feriedag.

I får ikke kun et skønt feriehus, men også en fantastisk beliggenhed kun 150 meter fra stranden. En lille gåtur gennem klitlandskabet bringer jer direkte ned til det brusende Vesterhav, og der er flere strandopgange lige i nærheden.

Den lokale købmand ligger kun få minutters kørsel væk, og her finder I alle både de sædvanlige dagligvarer og lidt ekstra snoller til filmaftenerne.

*Katte er ikke tilladt

Det siger vores gæster om sommerhuset L6472

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus, hvor vi følte os hjemme lige fra start. Huset er opdelt super, med værelser på hver side af køkken, køkken-alrum og stue, hvilket gjorde at man kunne hygge sig sammen eller trække sig ind på værelserne og slappe af. Pool området var dejligt og vi nød at være sammen selvom man var i poolen eller spaen og med store vinduerne ud til klitterne gjorde oplevelsen super hyggeligt.

D.
sagde , Ringkøbing

Det var et ældre hus men det var ikke til at mærke. Kunne godt lide bogen som ejeren af huset havde lavet. Det betyder at man passer ekstra godt på huset.dejlig med plads og god indretning med to familie afdelinger.

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus med god pladsSoverum:6
Bolig-/Grundareal:216 / 2.698
Renoveret / Byggeår:2016 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...