Feriehus til 12 personer med pool, sauna, spa og 2 hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vedersø Klitvej 23, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6472
12 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne Vedersø, kun 150 meter fra Vesterhavet ligger dette store poolhus til 12 personer. Det hyggelige hus er et oplagt valg til den næste, storstilede familieferie og byder på underholdning for alle aldre med sine fede faciliteter som blandt andet omfatter en 18 kvadratmeter stor swimmingpool, sauna og spabad. Op til 2 hunde er tilladt!

Badeferie året rundt og gode praktiske faciliteter

De i alt 216 kvadratmeter på Vedersø Klitvej 23 lægger op til en underholdende familieferie i hyggelige omgivelser. Den venlige indretning med lyse overflader, store vinduespartier og mange små, fine detaljer, skaber en afslappende atmosfære og sætter den helt rigtige feriestemning.

Ligegyldigt hvornår I holder ferie, så husk at pakke badetøjet med – her kan I nemlig holde badeferie året rundt i husets indendørs swimmingpool! I poolrummet finder I både pool, rutsjebane og spabad til 4 personer, så der er noget for enhver smag. Efter en svømmetur kan I blive tørre i husets fine sauna.

Feriehuset er rigtig praktisk indrettet, og med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine bliver ferien så ukompliceret som muligt. Der er også sørget for hele 3 badeværelser, så I undgår de lange toiletkøer.

Lukket terrasse og kun 150 meter til havet

Udenfor finder I en stor, lukket terrasse, hvor alle finder en plads i solen, og hvor både børnene og hundene kan løbe frit rundt uden opsyn. Havemøbler og liggestole står til rådighed, og om aftenen kan I tænde op i husets grill for at fuldende den perfekte feriedag.

I får ikke kun et skønt feriehus, men også en fantastisk beliggenhed kun 150 meter fra stranden. En lille gåtur gennem klitlandskabet bringer jer direkte ned til det brusende Vesterhav, og der er flere strandopgange lige i nærheden.

Den lokale købmand ligger kun få minutters kørsel væk, og her finder I alle både de sædvanlige dagligvarer og lidt ekstra snoller til filmaftenerne.

*Katte er ikke tilladt

Det siger vores gæster om sommerhuset L6472

DE
D.
sagde , Deutschland

Bäder, v.a. Duschvorhänge etwas alt, dusche sehr klein, Zimmer sehr klein. Teppichboden scheint nicht so hygienisch. Vorraum bei der Anzahl an Gästen und der Jahreszeit zu klein. Ansonsten top Ausstattung!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine tolle Aufteilung, ist super ausgestattet und mit der Lage direkt am Strandübergang einfach perfekt.
Die Terrasse ist komplett umzäunt und durch die Dünen herrlich Windgeschützt.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles wirklich super. Eine Kleinigkeit-der Sonnenschirm könnte mal ersetzt werden 😉

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:216 / 2.698
Renoveret / Byggeår:2016 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...