Stråtækt feriehus på Vedersø Klit med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Timianvej 2, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6559
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Timianvej 2 i det skønne ferieområde Vedersø Klit ligger dette klassiske ældre stråtagsferiehus til 6 personer. I vil straks kunne mærke sommerhusstemningen og komme helt ned i gear. Huset har en skøn terrasse og ligger kun få minutters gang fra havet. Op til 2 hunde er tilladt!

Klassisk sommerhusindretning med plads til alenetid i sauna og spa

Det stråtægte sommerhus råder 88 m2 fordelt på to etager med plads til 6 overnattende feriegæster. Det lille sommerhus er indrettet i en intim, klassisk sommerhusstil. Her er 2 badeværelser, og med hjælp fra opvaskemaskinen og vaskemaskinen er de huslige pligter hurtigt klaret. I opholdsrummet med stue og køkken kan hele familien hygge med kortspil, og ungerne kan give en hånd med i madlavningen.

Trænger I til lidt tid alene med ekstra afslapning? På det største af husets badeværelser finder I sommerhusets sauna og spabad. Her kan I rigtig få lov til at slappe af og tanke nye kræfter på en sen aften, når børnene er lagt i seng, eller efter en frisk gåtur i den salte havluft.

Skøn og rolig beliggenhed på Vedersø Klit – kun 300m fra Vesterhavet

Fra stuen kommer I ud på husets skønne terrasse, hvor I kan nyde det gode vejr og det smukke klitlandskab, I er omgivet af. Der står havemøbler og liggestole klar, som I kan benytte jer af på de skønne solskinsdage, og på de lune aftener kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker feriemiddag under åben himmel.

Beliggenheden på Vedersø Klit er rigtig skøn. Der er stille og roligt, fantastisk natur så langt, øjet rækker, og kun få minutters gang til det brusende Vesterhav. Både børnene og hundene vil elske et besøg på den kilometerlange sandstrand, og en gåtur langs vandet får jer hurtigt til at glemme hverdagens strabadser.

Den nærmeste købmand ligger kun 700 meter væk, og de nærliggende byer Ulfborg og Søndervig har masser af underholdning at byde på.

 

Læs mere om feriehus Vedersø Klit

Det siger vores gæster om sommerhuset L6559

DE
D.
sagde , Deutschland

Das war ein so süßes Haus und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die knatschenden Dielen waren glatt romantisch und man hört das Kind sofort beim Aufstehen ☺️

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt lille hus med den skønneste beliggenhed nær vandet og med lækker udsigt til klitterne. Store værelser på 1. Sal. Lækker spa-afdeling til skøn ferie-afslapning.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, genügend Platz für 4 Personen. Wäre noch besser, wenn im 1.OG auch eine Toilette wäre. Sonst war alles super.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.417
Renoveret / Byggeår:2005 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...