Stråtækt feriehus på Vedersø Klit med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Timianvej 2, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6559
Gæsterne siger: icon icon

På Timianvej 2 i det skønne ferieområde Vedersø Klit ligger dette klassiske ældre stråtagsferiehus til 6 personer. I vil straks kunne mærke sommerhusstemningen og komme helt ned i gear. Huset har en skøn terrasse og ligger kun få minutters gang fra havet. Op til 2 hunde er tilladt!

Klassisk sommerhusindretning med plads til alenetid i sauna og spa

Det stråtægte sommerhus råder 88 m2 fordelt på to etager med plads til 6 overnattende feriegæster. Det lille sommerhus er indrettet i en intim, klassisk sommerhusstil. Her er 2 badeværelser, og med hjælp fra opvaskemaskinen og vaskemaskinen er de huslige pligter hurtigt klaret. I opholdsrummet med stue og køkken kan hele familien hygge med kortspil, og ungerne kan give en hånd med i madlavningen.

Trænger I til lidt tid alene med ekstra afslapning? På det største af husets badeværelser finder I sommerhusets sauna og spabad. Her kan I rigtig få lov til at slappe af og tanke nye kræfter på en sen aften, når børnene er lagt i seng, eller efter en frisk gåtur i den salte havluft.

Skøn og rolig beliggenhed på Vedersø Klit – kun 300m fra Vesterhavet

Fra stuen kommer I ud på husets skønne terrasse, hvor I kan nyde det gode vejr og det smukke klitlandskab, I er omgivet af. Der står havemøbler og liggestole klar, som I kan benytte jer af på de skønne solskinsdage, og på de lune aftener kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker feriemiddag under åben himmel.

Beliggenheden på Vedersø Klit er rigtig skøn. Der er stille og roligt, fantastisk natur så langt, øjet rækker, og kun få minutters gang til det brusende Vesterhav. Både børnene og hundene vil elske et besøg på den kilometerlange sandstrand, og en gåtur langs vandet får jer hurtigt til at glemme hverdagens strabadser.

Den nærmeste købmand ligger kun 700 meter væk, og de nærliggende byer Ulfborg og Søndervig har masser af underholdning at byde på.

 

Læs mere om feriehus Vedersø Klit

Det siger vores gæster om sommerhuset L6559

D.
sagde , Danmark

Meget børnevenligt.

D.
sagde , Svendborg

Man er virkelig kommet til Vesterhavet i første række til vandetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.417
Renoveret / Byggeår:2005 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Dampkabine.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...