Lukket terrasse, spa og sauna i skønt sommerhus med hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vedersø Klitvej 40B, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6833
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte hus fra 2020 indbyder til afspænding og hygge. Med både spa og sauna, en stor lukket terrasse og praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er Vedersø Klitvej 40 B et skønt sted til familieferien og ferien med venneparrene. Her er god plads til kaminhygge inden døre og til grillhygge på terrassen – og der må gerne medbringes 2 hunde.

Luksus og velvære i hyggeligt 5-stjernet feriehus

Et varmt lys og en velgørende varme fra brændeovnen omfavner dig imens du sidder tilbagelænet i den store bekvemme sofaen med din i-pad eller du sidder ved det smukke plankebord sammen med din familie og nyder et fælles måltid. I dette smukke stråtækte hus, hvor stue og et køkken går ud i et, er der optimale betingelser for fællesskab og hygge.

Ny og moderne indretning garanterer afslapning og velvære. Sommerhuset bliver opvarmet med en energibesparende luft-til-vand-varmepumpe med gulvvarme. I køkkenet går madlavning og oprydning super nemt med induktionskomfur og opvaskemaskine og I badeværelset står saunaen og 2-personers spaen klar til masser af selvforkælelse. En god nattesøvn garanterer de gode store senge i alle 3 soveværelser: (160×200, 160×200 og 2x80x200)

Skøn lukket terrasse og nærhed til strand og købmand

Den store solterrasse på Vedersø Klitvej 40B kan lukkes helt af. Børnefamilien og hundeejerne kan således føle sig trygge, når de åbner op for terrassedøren og søger ud for at nyde solen og den friske havluft på terrassen, hvor havemøblerne og liggestolene står klare.

Imens du ligger og slapper af på liggestolen kan du måske høre børnene lege på gyngerne og mindes, hvordan det kildrede i maven og føltes godt, at gynge helt op til skyerne.

Fra sommerhuset er der kun 650 meter til stranden, hvor I kan bygge sandslotte, sætte drager op og nyde den friske luft og tiden med hinanden. Familiens hunden vil sikkert elske at tage turen flere gange om dagen og måske få lov til at hente bolden i de blå-grønne bølger.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6833

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und Kinderfreundliches Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einladende Einrichtung, helle Räume, gut ausgestattete Küche, schöne Badezimmer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses schöne Haus liegt am Ende einer Sackgasse und somit ist Ruhe garantiert. Die Ausstattung ist sehr gut und eigentlich fehlt es an nichts. Das Haus ist komplett mit einer Fußbodenheizung ausgestattet, die Betriebskosten sind aber eher niedrig, was wohl an der guten Isolierung zurückzuführen ist. Ich kann nicht negatives berichten und werde auf jeden Fall wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.562
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...