Stråtækt hus til 6 personer i idylliske omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon
Øhusevej 28, Vedersø Klit - Søg på husnr. L6883

Midt i naturen på Øhusevej 28 i Vedersø Klit finder I dette smukke, nyrenoverede (2020) sommerhus med stråtag. Praktisk indrettet med stort bad samt gæstetoilet er huset perfekt til, at I med op til 6 personer kan nyde jeres ferie i fredelige og idylliske omgivelser. Naturgrunden på over 4600 kvadratmeter er hyggeligt omkranset af buske og træer og den grænser op til en lille å.

Velindrettet, stråtækt hus med brændeovn

Efter renovering i 2020 står dette hyggelige feriehus klar til jer med alt, hvad I skulle have brug for under jeres ophold. Indretningen er i en lys skandinavisk stil og de fine retro-detaljer skaber en ideal feriestemning for hele familien.

Brændeovnen er klart sommerhusets samlingspunkt. Den spreder varme og hygge rundt i hele huset. Her kan I sidde og nyde flammerne med et godt glas rødvin om aftenen, mens I lader op til endnu en skøn feriedag.

Det store moderne og rummelige badeværelse i stueetagen er udstyret med gulvvarme, så I ikke skal tænke på at få kolde fødder. Vaskemaskinen og tørretumbleren i huset sørger for en del af det praktiske under jeres ophold.

3 soveværelser og en førstesal med gæstetoilet

De i alt 6 sovepladser er fordelt over 3 soveværelser. To af soveværelserne finder I ovenpå, hvor der også er et gæstetoilet. Her slipper I for en tur ned ad trappen midt op natten. De to gode soveværelser rummer en dobbeltseng og to enkeltsenge. Nedenunder finder I det tredje og sidste soveværelse med en dobbeltseng, så de mindre godt gående i familien også kan nyde en afslappet ferie uden for mange anstrengelser.

Midt i naturen med åben terrasse mod syd

Gennem terrassedøren kommer I ud på den åbne terrasse mod syd. Her er rig mulighed for at slappe af i solen og nyde jeres mad direkte fra grillen, mens fuglene kvidrer i baggrunden. Måske I endda kan høre den lille å, der slynger sig bagved huset, risle i baggrunden.

Vedersø Klit er det perfekte område, hvis I leder efter fred og ro fra hverdagen. I området er der mange stier og veje rundt i naturen. Alt sammen perfekt til en gå- eller cykeltur med hele familien. Også stranden er kun få cykelminutter væk. Her kan I bruge flere timer på at nyde bølgerne, samle sten og måske endda være så heldige, at I finder noget rav?

Trænger I til lidt mere aktivitet i ferien, kan I sætte jer i bilen og drage mod fiskerbyen Thorsminde mod nord eller handelsbyen Ringkøbing mod syd. Også Søndervig og Hvide Sande er hyggelige med deres mange butikker og cafeer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 4.630
Renoveret / Byggeår:2020 / 1968

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...