Firestjernet sommerhus til 4 personer med spabad

4
icon
icon
icon
icon

Vester Mosevej 40, Husby

- Sommerhusnr.: LL1114
4 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det firestjernede sommerhus på Vester Mosevej 40 i Vester Husby har plads til 4 personer og er det oplagte valg til en lille familie eller til kæresteparret, der trænger til en afslappende ferie ved Vesterhavet. I sommerhuset er der nemlig et dejligt spabad, der forkæler jer med afslapning på ferien.

Afslappende ferie i spabad

Når I holder ferie, skal der selvfølgelig være masser af afslapning på programmet, hvor I kan få en pause fra hverdagens stress og jag. I sommerhuset på Vester Mosevej 40 er der også god mulighed for, at I kan få slappet af i det lækre spabad, der står klar til jer på det ene af sommerhusets 2 badeværelser.

Begge badeværelser i sommerhuset er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser fødderne om morgenen. I kan også nyde godt af gulvvarmen i stuen, hvor der desuden står en brændeovn, som spreder ekstra varme og hyggelig stemning i rummet. Desuden bliver sommerhuset opvarmet af en energivenlig varmepumpe.

Stuen ligger i åben forbindelse med sommerhusets køkken og spiseafdeling, som tilsammen udgør alrummet. Her er der lagt op til mange hyggelige timer sammen, hvor I blandt andet kan se jeres yndlingsfilm i tv’et takket være Chromecasten.

På sommerhusets 65 kvadratmeter er der også 2 gode soveværelser – det ene med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltenge – hvor I kan få jer en god nats søvn efter en dejlig feriedag. I sommerhuset er der desuden opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det praktiske husarbejde.

Stor og uforstyrret grund med sandkasse og gynge

Feriehuset på Vester Mosevej 40 er beliggende på en 5.000 kvadratmeter stor grund, hvor I har god plads at boltre jer på. Desuden er grunden omgivet af træer og buskads, så I kan nyde ferien helt uforstyrret. På grunden er der sandkasse og gynge, som utvivlsomt kommer til at være til stor glæde for feriens yngste gæster.

På terrasserne kan I læne jer tilbage og slappe af i havemøblerne og liggestolene til lyden af fuglefløjt og vindens susen i træerne. Her har I også en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker grillmiddag, som I kan nyde med kolde drikkevarer dertil på de lune ferieaftener.

Gode ferieoplevelser i nærheden

Når I holder ferie i Vester Husby, er der lagt op til mange spændende udflugter. I området er der mange vandre- og cykelstier, som I kan udforske den skønne vestjyske natur fra. I skal selvfølgelig også en tur til Vesterhavet, der ligger 1,7 kilometer fra feriehuset, hvor både gåture langs stranden og dukkerter i havet er helt fantastisk.

I kan også tage en tur til feriebyen Søndervig, der ligger syd for Vester Husby. Her er der både gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og lækre spisesteder, I kan besøge. I kan også tage i aktivitetscentret Beach Bowl, hvor I blandt andet kan bowle og spille tennis.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1114

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns bei unserem ersten Besuch so gut gefallen, dass wir es wieder gebucht haben. Und es war fast wie nach Hause kommen als wir in die Einfahrt einbogen.

DE
D.
sagde , Deutschland

komfortables, geschmack- und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus in himmlischer Ruhe, großzügiges Grundstück mit altem Baumbestand, tolle Lage, man ist völlig ungestört, viele verschiedene Sitzmöglichkeiten draußen, Küche mit Tresen ist Klasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Haus für ein Paar oder eine kleine Familie. In einem Gebiet mit Wander und Radwegen in Dünen und Waldlandschaften.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...