Firestjernet sommerhus til 4 personer med spabad

4
icon
icon
icon
icon

Vester Mosevej 40, Vester Husby

- Sommerhusnr.: LL1114
4 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Det firestjernede sommerhus på Vester Mosevej 40 i Vester Husby har plads til 4 personer og er det oplagte valg til en lille familie eller til kæresteparret, der trænger til en afslappende ferie ved Vesterhavet. I sommerhuset er der nemlig et dejligt spabad, der forkæler jer med afslapning på ferien.

Afslappende ferie i spabad

Når I holder ferie, skal der selvfølgelig være masser af afslapning på programmet, hvor I kan få en pause fra hverdagens stress og jag. I sommerhuset på Vester Mosevej 40 er der også god mulighed for, at I kan få slappet af i det lækre spabad, der står klar til jer på det ene af sommerhusets 2 badeværelser.

Begge badeværelser i sommerhuset er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser fødderne om morgenen. I kan også nyde godt af gulvvarmen i stuen, hvor der desuden står en brændeovn, som spreder ekstra varme og hyggelig stemning i rummet. Desuden bliver sommerhuset opvarmet af en energivenlig varmepumpe.

Stuen ligger i åben forbindelse med sommerhusets køkken og spiseafdeling, som tilsammen udgør alrummet. Her er der lagt op til mange hyggelige timer sammen, hvor I blandt andet kan se jeres yndlingsfilm i tv’et takket være Chromecasten.

På sommerhusets 65 kvadratmeter er der også 2 gode soveværelser – det ene med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltenge – hvor I kan få jer en god nats søvn efter en dejlig feriedag. I sommerhuset er der desuden opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det praktiske husarbejde.

Stor og uforstyrret grund med sandkasse og gynge

Feriehuset på Vester Mosevej 40 er beliggende på en 5.000 kvadratmeter stor grund, hvor I har god plads at boltre jer på. Desuden er grunden omgivet af træer og buskads, så I kan nyde ferien helt uforstyrret. På grunden er der sandkasse og gynge, som utvivlsomt kommer til at være til stor glæde for feriens yngste gæster.

På terrasserne kan I læne jer tilbage og slappe af i havemøblerne og liggestolene til lyden af fuglefløjt og vindens susen i træerne. Her har I også en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker grillmiddag, som I kan nyde med kolde drikkevarer dertil på de lune ferieaftener.

Gode ferieoplevelser i nærheden

Når I holder ferie i Vester Husby, er der lagt op til mange spændende udflugter. I området er der mange vandre- og cykelstier, som I kan udforske den skønne vestjyske natur fra. I skal selvfølgelig også en tur til Vesterhavet, der ligger 1,7 kilometer fra feriehuset, hvor både gåture langs stranden og dukkerter i havet er helt fantastisk.

I kan også tage en tur til feriebyen Søndervig, der ligger syd for Vester Husby. Her er der både gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og lækre spisesteder, I kan besøge. I kan også tage i aktivitetscentret Beach Bowl, hvor I blandt andet kan bowle og spille tennis.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...