Stort 4-stjernet poolhus med plads til 14 personer og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Tyttebærvej 13, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1115
14 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie med hele den store familie eller venneflokken i et stort poolhus, så kunne sommerhuset på Tyttebærvej 13 i Vedersø Klit være et godt bud på jeres feriedrømme. Her på den charmerende klitgård er der virkelig lagt op til en aktivitetsferie – og der er masser af plads at boltre sig på. Også 2 hunde er velkomne her!

Pool, sauna og rutschebane

Sommerhuset på Tyttebærvej 13 er en ældre klitgård fra 1850, som er blevet moderniseret i 2021 og fremstår velholdt og rummeligt. Her er plads til 14 personer, og der er blandt andet 3 badeværelser, så der ikke opstår kø ved morgenrutinen.

Et af feriehusets highligts er det store poolrum, hvor I udover poolen også finder en rutschebane og et bordtennisbord samt dartspil – her er virkelig lagt op til mange timers leg og hygge på ferien. Fra poolen har I også adgang til sommerhusets sauna, hvor I kan sidde og slappe af og få ladt batterierne op.

Sommerhuset er fordelt på 7 soverum, heraf har det ene dobbeltseng og derudover er der 6 enkeltsenge og 3 køjesenge. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, så I alle kan følge med i madlavningen og ferieplanlægningen.

Stor naturgrund – tæt på hav

Udenfor på gårdspladsen er der rig mulighed for at slappe i liggestolene, og her kan I sidde og nyde solen, mens ungerne hygger sig på gyngestativet eller i sandkassen. I kan også tænde op i grillen og tilberede en lækker middag, som I kan nyde på gårdspladsen eller på terrassen i læ for Vestenvinden. Der er også en hundegård.

Skulle I få nok af poolen, er der ikke langt til stranden og det brusende Vesterhav, som indbyder til lange gåture i det fine, hvide sand.

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et gammelt sommerhusområde fra 1930erne, og de fleste huse, der er her, er bygget i sten og med stråtag, og der er næsten aldrig længere end 900 meter til havet. I Vedersø Klit finder I en af Vestjyllands bedste badestrande, og området byder på muligheder for storslåede naturoplevelser både til fods, på hesteryg eller på to hjul.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1115

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Haus, obwohl es alt ist, sehr gut gefallen. Es war sauber und gemütlich das ein paar Türen sich etwas schwerer öffnen oder schließen lassen, ist dem Alter geschuldet, was uns nicht gestört hat. Was noch sehr positiv war, ist die schöne neue Küche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein schönes, großes und geräumiges Ferienhaus, welches aber etwas in die Jahre gekommen ist. Die Ausstattung der Küche ist für die mögliche Anzahl an Gästen sehr gut. Der Poolbereich ist sauber und gepflegt sowie angenehm temperiert.

DE
D.
sagde , Hamburg

Das Fehrienhaus besticht durch seine Größe und die Gemütlichkeit. Die Schlafräume sind sehr gut aufgeteilt. Die Küche ist mit allem ausgestattet. Pool und Sauna sind klasse, jedoch ist der Stromverbrauch sehr hoch.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:379 / 5.836
Renoveret / Byggeår:2021 / 1850

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge, 3 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...