Stort 4-stjernet poolhus med plads til 14 personer og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Tyttebærvej 13, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1115
14 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Drømmer I om at holde ferie med hele den store familie eller venneflokken i et stort poolhus, så kunne sommerhuset på Tyttebærvej 13 i Vedersø Klit være et godt bud på jeres feriedrømme. Her på den charmerende klitgård er der virkelig lagt op til en aktivitetsferie – og der er masser af plads at boltre sig på. Også 2 hunde er velkomne her!

Pool, sauna og rutschebane

Sommerhuset på Tyttebærvej 13 er en ældre klitgård fra 1850, som er blevet moderniseret i 2021 og fremstår velholdt og rummeligt. Her er plads til 14 personer, og der er blandt andet 3 badeværelser, så der ikke opstår kø ved morgenrutinen.

Et af feriehusets highligts er det store poolrum, hvor I udover poolen også finder en rutschebane og et bordtennisbord samt dartspil – her er virkelig lagt op til mange timers leg og hygge på ferien. Fra poolen har I også adgang til sommerhusets sauna, hvor I kan sidde og slappe af og få ladt batterierne op.

Sommerhuset er fordelt på 7 soverum, heraf har det ene dobbeltseng og derudover er der 6 enkeltsenge og 3 køjesenge. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, så I alle kan følge med i madlavningen og ferieplanlægningen.

Stor naturgrund – tæt på hav

Udenfor på gårdspladsen er der rig mulighed for at slappe i liggestolene, og her kan I sidde og nyde solen, mens ungerne hygger sig på gyngestativet eller i sandkassen. I kan også tænde op i grillen og tilberede en lækker middag, som I kan nyde på gårdspladsen eller på terrassen i læ for Vestenvinden. Der er også en hundegård.

Skulle I få nok af poolen, er der ikke langt til stranden og det brusende Vesterhav, som indbyder til lange gåture i det fine, hvide sand.

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et gammelt sommerhusområde fra 1930erne, og de fleste huse, der er her, er bygget i sten og med stråtag, og der er næsten aldrig længere end 900 meter til havet. I Vedersø Klit finder I en af Vestjyllands bedste badestrande, og området byder på muligheder for storslåede naturoplevelser både til fods, på hesteryg eller på to hjul.Soverum:7
Bolig-/Grundareal:379 / 5.836
Renoveret / Byggeår:2021 / 1850

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge, 3 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...